Четвъртък, 16 Май 2024, 05:58

Обявление за провеждане на конкурс за назначаване на държавни служители

6 Юни 2017, 10:09
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1604 4


Областна дирекция „Земеделие” – София област, на основание чл. 10а, ал. 2 ЗДСл, във връзка с чл. 14, ал.1 НПКДС и Заповед № РД-12-297 / 31.05.2017г., на директора на Областната дирекция, обявява конкурс за назначаване на държавен служител при следните условия:

Конкурсът се обявява за длъжността:
ГЛАВЕН ЕКСПЕРТ – в Общинска служба по земеделие – Ботевград, Главна дирекция “Аграрно развитие”, Областна дирекция “Земеделие” – София област.

1. Минимални изисквания за заемане на длъжността:

- Степен на завършено образование - бакалавър;
- Специалност – публично-правни, аграрни, технически и икономически науки;
- Минимален професионален опит – 2 години в област или области, свързани с функционалните задължения на длъжността, или придобит ІV младши ранг; 
 
Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство за кандидатите:
- умения за управление на хора,ресурси,финанси, вземане на решения, работа в екип
- компютърна компетентност: MS Office – MS Word, MS Excel.
- свидетелство за управление на МПС
- професионален опит в сферата на държавната администрация
- кандидатите да отговарят на условията на чл.7 от Закона за държавния служител.

2. Начин за провеждане на конкурса:
- тест;
- интервю

3. Описание на длъжността: 
Извършва проверки и изготвя компетентни отговори и експертни становища по поставени въпроси и проблеми от граждани, постъпили в общинската служба чрез заявления и жалби.Оказва методическа и техническа помощ на земеделските производители по въпросите на селското и горско стопанство. Води и поддържа регистри обслужващи, дейността на общинската служба. 

Кандидатът да притежава знания в областта на нормативната уредба, свързана с дейността на Министерство на земеделието и храните, Закон за подпомагане на земеделските производители, Закон за собствеността и ползването на земеделските земи, Правилник за прилагане на закона за собствеността и ползването на земеделските земи, Закон за възстановяване на собствеността върху земите и горите от горския фонд, Правилник за прилагане на закона за възстановяване на собствеността върху земите и горите от горския фонд, Закон за арендата в земеделието, Закон за опазване на земеделските земи, Наредба № 3 от 29.01.1999 г. за създаване и поддържане на регистрацията на земеделските производители, Наредба № 49 за поддържане на картата на възстановената собственост, Закон за животновъдството, Закон за държавния служител и др.;

4. Размер на основната заплата за длъжността – главен експерт е от 460-1200 лв.
* Основният размер на заплатата за длъжността ще бъде определена в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат, съгласно Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация.

5. Необходими документи за кандидатстване:
- заявление за участие в конкурса – по образец /Приложение № 2 към чл. 17, ал. 1 на Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители, ДВ, бр. 6/23.01.2004 г./;
- декларация от лицето, че е пълнолетен български гражданин, не е поставен под запрещение, не е осъждан за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност;
- копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност;
- копие от документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит или придобития ранг като държавен служител;
- копие от свидетелство за управление на МПС.

6. Срок за подаване на документите: 10 календарни дни от публикуване на обявлението.

7. Място за подаване на документите: Областна дирекция “Земеделие” – София област, гр.София, бул. “Витоша.” № 4, ет.6, тел. 02/ 980-28-73 / в.668. лично или чрез пълномощник.

8. Общодостъпно място, на което ще се публикуват списъци или други съобщения във връзка с конкурса: Интернет – страницата и информационните табла на Областна дирекция “Земеделие” – София област , гр. София, бул.“Витоша” № 4, ет. 6, и общинска служба по земеделие – Ботевград, гр. Ботевград, пл. “Освобождение” № 13.


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (3) (7)
    1. добавен от: Анонимен 6 Юни, 10:56

    Защо,онази простата Искра където не знае за какво е там,къде е?Дано кмета е видял,че нищо не става от нея и да я е уволнил!

    • (3) (5)
      1. добавен от: Анонимен 6 Юни, 12:21

      То и от него нищо не става!

  • Отговори (2) (1)
    2. добавен от: Анонимен 6 Юни, 16:40

    Много сте неграмотни.Службата по земеделие е подчинена на министерството на Земеделието.Кмета няма отношение към този отдел.

    • (4) (3)
      1. добавен от: Анонимен 6 Юни, 18:05

      Че той към какво има, освен към незаконните кабеляци?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete