Петък, 17 Май 2024, 13:32

Официално откриване на новата учебна година в СОУ "Хр. Ясенов

15 Септември 2014, 12:22
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1984 3


15 септември-един от най-запомнящите се дни в живота на всеки българин!
В продължение на десетилетия, ученици и учители на СОУ ”Хр. Ясенов” гр. Етрополе превръщат този ден в истински празник. С усмивка и малко носталгия по отминалото лято започна и тази учебна година, която ясеновци откриха в 9.00ч. и която ще им бъде много успешна, тъй като тържеството премина под  достатъчно количество  дъжд, което е сигурен знак за ползотворна работа.Официални гости на откриването бях: Мила Манчева-Началник РИО София регион, инж.Богомил Георгиев-Кмет на Община Етрополе, Росица Христова-Зам.кмет на общината, Венета Гергова-Зам.кмет на общината, Росица Иванова-Главен експерт „Просвета,култура и вероизповедание”, Валентин Цацов- Председател на училищното настоятелство, служители от общинска администрация. Водосвет за здраве и благоденствие на всички ученици и учители отслужи отец Емил. С приветствие към колектива и учениците на СОУ ”Хр. Ясенов” се обърнаха: инж.Богомил Георгиев и Мила Манчева. Поздравителни адреси бяха изпратени от Министерство на образованието и науката и от РИО - София регион. С думи на обич и с пожелание за успешна година към присъстващите се обърна и г-жа Светла Вълова-директор на СОУ ”Хр. Ясенов”, която приветства най-вече първокласниците и завършващия  випуск на училището. Трябва да отбележим, че много родители и ученици подкрепиха инициативата „Цветя за децата от Мизия” и така изразиха своята съпричастност към пострадалите. При първия училищен звънец бъдещите абитуриенти поведоха най-малките ученици към класните стаи, за да се впуснат в магията на знанието.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 15 Септември, 21:37

    Мила Манчева като е тръгнала да раздава целувки ,защо пропусна Росица Василева :?: :wink:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Септември, 09:16

    Организацията за предстоящето откриване на новата учебна година беше пълен провал,директорката отново не си е свършила работата, изпрати големите ученици да си влезнат по стайте и остави малките да чакат вън на дъжда да слушат поредните простотий и изказвания.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Септември, 09:19

    Тая управница Петя Цекова като каква се изяви , че не можахме да разберем като взе да ръси децата със цветя и вода, дали пък не е станала попадийка щом е пропяла и в хора вече.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (246)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete