Четвъртък, 16 Май 2024, 02:16

Официално откриване на обект "Обновяване и реконструкция на МБАЛ "Проф.д-р Ал.Герчев" Етрополе "ЕООД"

18 Март 2015, 19:10
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 5760 31


Във връзка с успешното завършване на проект „Обновяване и реконструкция на „МБАЛ „Проф. д-р Ал. Герчев” Етрополе ”ЕООД”, днес от 16:00ч. бе Официалното откриване на обектa. Проектът е финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие“ на стойност 4 461 472 лв.

Подобряването на материално-техническата база и доставката на модерно оборудване в сферата на ренгеновата диагностика, компютърната томография, акушерогинекологията, физиотерапията и рехабилитацията, ултразвуковата диагностика, функционално-диагностичната техника в МБАЛ „Проф. д-р Александър Герчев” ЕООД – гр. Етрополе”, създават предпоставки за предлагането на съвременни медицински услуги в болницата с осигуряване на възможности за долекуване, рехабилитация и физиотерапия.Ремонтирани са четири блока, от общо седем в болничното заведение.Въведени са мерки за енергийна ефективност, направен е вътрешен ремонт на стаите, баните, тоалетните, подменени са вентилацията и климатизацията,осигурен е достъп на хора в неравностойно положение до различни помещения в сградата.

Преди официалното отркриване бе извършен водосвет от отец Емил, отец Христо и отец Борис.
На събитието присъстваха: Деница Николова-зам.министър на регионалното развитие и благоустройството, Петър Беков - народен представител,Галя Восилева-началник отдел в агенция "Медицински одит", Росица Иванова Тодорова-областен управител на Софийска област, Николай Николов-зам.областен управител на Софийска област, Никола Нитов-управител на ВиК - София, Емил Димитров-почетен гражданин на община Етрополе, д-р Снежана Досева-главен експерт в изпълнителна агенция "Медицински одит", Георги Николов-управител на "Жорал" ООД, представители на фирми и организации, които са извършили ремонтните дейности.Приветствие към жителите на община Етрополе отправиха: инж.Богомил Георгиев-кмет на общината, Деница Николова-зам.министър на регионалното развитие и благоустройство, Емил Димитров и Венета Гергова-зам.кмет на община Етрополе.

Източник: balkanec.bg

Коментари (31)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Март, 20:56

    Фаса до кога ще се навира каде му не е работа

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:04

    Има ли нещо хубаво в този град , моля нека бъде показано ( чрез снимков материал ) а аз ще покажа ,пак по същият начин , злините от това управление , на града .

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:09

    Има стадиони

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: ! 18 Март, 21:13

    Анджи (Андреев) не е бил само фашист, защото тогава не е бил роден!!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:32

    Днес една камара куки отцепили улицата да пазят някакъв лольо от народната либоф. Колко пъти го откриват това ? Един път не официално и един път официално ? И Емил като к'ъв ми седи там ?? Или там разделиха парите от печалбата от проекта?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 18 Март, 22:06

    искаме да видим тез 4 милиона каде са ???? защо няма национална телевизия да снимка а всичко се крие Ужас !!! Жал ми е за града

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 18 Март, 22:35

    Половината са ги откраднали

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 18 Март, 23:16

    Vajno e cbe uma izdigane rabotnicite na emil - komarete i puplqcite karat depotatskite djipove!!! Kade otiva nashta durjava i nashiq grad !!! S nqkolko dumi Boje izbavini ot kradlivite izvergi na taz zemq!!!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: анонимен 19 Март, 01:56

    И ти ако можеш ще крадеш направи си го. Присмял се хърбел на щърбел. Това е заложено във всеки, номера е да има кой да контролира но не един човек масово трябва Но моцуните се крият в къщите си и си мислят че това не ги засяга кой как краде

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: анонимен 19 Март, 01:57

    Амин! (към)горния текст номер 9

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete