Събота, 4 Май 2024, 15:17

Официално: Станимир ще играе в "Левски"

5 Ноември 2014, 14:44
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1441 2


Националната баскетболна лига (НБЛ) разреши на БК Левски да картотекира Станимир Маринов в своя състав. Ръководстото на Лигата реши да приключи сагата, която не позволяваше на националния гард да играе вече месец след старта на сезона.
След като изслуша и Маринов, и досегашния му клуб Балкан Ботевград НБЛ отсъди в полза на младия състезател и му дава шанс да продължи кариерата си в Левски.
"Сините" търпеливо изчакаха разрешението на казуса между Маринов и Балкан и сега ще могат да разчитат на него още в петък в дербито срещу Рилски спортист.
След събрани доказателства и тяхната преценка НБЛ е стигнала до заключението, че възраженията на Балкан срещу картотекирането му в Левски са неоснователни.
Балкан, разбира се, също ще има право на отговор в следващите дни, това обаче няма да попречи на Маринов да изпълнява своите задължения като играч на Левски.
Припомняме, че Станимир Маринов напусна Балкан в края на миналия сезон след като направи отлични игри през всичките си години, които прекара в Ботевград. "Зелените" дълго се противопоставяха на желанието на гарда да се раздели с отбора и го спираха от игра, но за доброто на един от най-перспективните ни национали, НБЛ след известно отлагане все пак взе решението си.
Освен че може да дебютира срещу Рилски спортист тази седмица Маринов ще е на линия и за дебют в Адриатическата лига в понеделник срещу Цедевита в Загреб.

Източник: Gong.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete