Неделя, 5 Май 2024, 05:01

ОФК Елин Пелин с победа над Миньор

28 Септември 2017, 12:49
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1264 0


Отборът на Елин Пелин постигна втора победа в първенството на Югозападната В група. Срещата на стадион Левски в Елин Пелин започна с по-активна игра на гостите и още в 1-та минута Ризов пропусна да открие резултата. В 22-та минута вратарят на домакините извади удар на Антон Киров, а при последвалия корнер Гогов би на сантиметри покрай вратата. Между 30-та и 40-та минути футболистите на ОФК Елин Пелин изпълниха 4 последователни корнера, довели до паника в наказателното поле на перничани, но гол така е не падна. В самия край на полувремето чуковете отправиха шут чрез Любо Христов като по чудо топката не попадна във вратата на домакините.
През втората част елинпелинчани поеха инициативата и заиграха значително по-добре от пернишките гости. Нещо повече, в 64-та минута след пробив отляво Иван Зайков успя да шутира, а рикоширалата от крака на Любо Илиев топка изписа странна парабола и попадна в мрежата зад Леонтиев. До края на мача не се случи нищо интересно и момчетата от ОФК Елин Пелин заслужено стигнаха до победата. След мача треньорът на Миньор подаде оставка.
Елинпелинчани вече имат 7 точки в своя актив и вече заемат 15-то място във временното класиране с равен брой точки с 14-ия Балкан (Ботевград). В следващия кръг ОФК Елин Пели гостува в Етрополе на местния Чавдар в събота от 16.00 ч.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete