Понеделник, 20 Май 2024, 09:51

Огромен интерес към щанда на Елаците-Мед на кариерен форум организиран от ХТМУ

9 Май, 11:59
(1) (1)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2163


Голям интерес от студентите имаше към щанда на Елаците-Мед АД на форум „Кариери – 2024“ в Химикотехнологичния и металургичен университет /ХТМУ/ - София. Представителите от дирекция „Човешки ресурси“ Даниела Горанова и Диана Петрова представиха на студентите възможностите за участие в Лятната стажантска програма на дружеството, както и какви са отворените позиции за работа.

С интерес младежите научиха и важни факти за дейността на Елаците-Мед като водеща минна компания в България и възможностите за реализация и кариерно развитие в нея.

„За поредна година участваме във форум „Кариери“ на ХТМУ. Интересът от страна на студентите към подобни събития се увеличава все повече. Това е от изключително важно за нас като представители на голям и отговорен работодател да се запознаем лично с всеки проявил интерес към нашата компания и да чуем какви са неговите бъдещи планове. През 2023 г. от университета имахме няколко стажанти, като се надяваме и през настоящата година отново да посрещнем амбициозни и любознателни младежи, които искат да натрупат опит в реална работна среда“, каза Даниела Горанова по време на изложението.

„Нашите студенти имат голям интерес към стажове в предприятия. Иван Станев от в специалност „Индустриална химия“, която се учи на френски език, работи в пречиствателната станция в Елаците-Мед. От разказаното от него имаме много добри впечатления за развитието и реализацията на млади специалисти в дружеството. Затова ние преподавателите ги насочваме да търсят възможности за стаж и работа в Рудодобивния или Обогатителния комплекс на Елаците-Мед“, заяви Владислава Иванова, началник на „Учебен отдел“ в ХТМУ.

Кариерният форум на Химикотехнологичния и металургичен университет се провежда за 16-а поредна година като водещи компании от различни браншове представят своите стажантски програми и свободни позиции, възможностите за развитие и реализация и провеждат на място интервюта за работа със студентите.

Подробности за участие в Лятната Стажантска програма на Елаците-Мед АД ще откриете на следния линк:
https://jobs.geotechmin.com/vazmozhnosti-za-teb/?filter_by_company=5855&search_category=&search_keywords=&search_location=





Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (255)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (139)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete