Петък, 29 Март 2024, 09:12

Орлин Павлов пя на концерта в гр. Елин Пелин по случай 63 години от обявяването му за град

3 Февруари 2023, 13:59
(1) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 406 1


Тържественият концерт се проведе в салона на Народно читалище „Елин Пелин 1896“. Това е мястото, където за първи път е оповестен Указ №38 на Народното събрание, с който село Елин Пелин е обявено за град е огласен на жителите през 1960 г.

Концертът на 2-ри февруари започна в 17,00 ч. с изпълнения на певицата Соня Станчева, талантливия Даниел Петров и сборна формация «Шопи». На сцената се изявиха децата от ДВГ „Камбанки“ и малките актьори от Театрална школа "Българи".

В читалищната зала, гостите на празника се насладиха на поетично-музикален рецитал „Мой роден край, живот и святост“, създаден по стихове на местните автори Ива Ковачева и Георги Стойков и музика на Хайгашот Агасян. В програмата взеха участие и ученици от НУ „Христо Ботев“ и СУ „Васил Левски“, гр. Елин Пелин с ръководители Антоанета Тодорова, Нина Илиева и Росица Димитрова.
Публиката аплодира и специалния гост-изпълнител на празника - поп певецът и актьор Орлин Павлов, който изпълни популярни и обичани от всички песни.

Община Елин Пелин изразява своята благодарност и признателност и към удостоените със званието „Почетен гражданин на Елин Пелин“ - Кирил Назъров, Стоян Янкулов и Елица Тодорова, Ради Радев, Боян Иванов /син на писателя Елин Пелин/, Елин Иванов и Людмила Плашокова.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Митко 4 Февруари, 12:47

    Да бяха поканили някоя от истинските звезди на фолка Ивана, Кали, Десислава, Азис,въобще избора е голем та да стане купона, а така, като в пенсионерски клуб.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete