Четвъртък, 9 Май 2024, 18:46

Остават 20 часа до грандиозното музикално шоу на Лейди Гага

13 Август 2012, 23:00
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 1668 0


Тази вечер в 20.30ч. Лейди Гага ще  взриви зала Арена Армеец с мега концерта си. Това е нейното първо посещение в България. Певицата избра София за старт на Европейското си турне. Мегаспектакълът ще продължи около час и половина, като организаторите „София Мюзик Ентерпрайсис” съветват феновете да бъдат на място поне час по-рано. Концертът ще започне в 18:30 часа с гостуващия DJ – Lady Starlight, а от 19:30 часа на сцената ще се качи подгряващата група The Darkness. Около 20:30 часа Лейди Гага ще открие своя мега спектакъл. Едно уникално музикално зрелище - такъв обещава да бъде концертът на Лейди Гага в София. Строежът на сцената започна още в събота. Черешката на тортата ще бъде средновековен пететажен замък, който ще се извисява от подиума. Ексцентрични костюми, защеметяваща хореография, бляскави визуални и пироефекти и много хитове очакват зрителите. Преди да започне грандиозният спектакъл, хора от екипа на поп дивата ще се впуснат в търсене на най-нестандартно изглеждащите й фенове. Цената на билетите за трибуните са от 70 до 200 лв. Самата певица пристига на 11 август в 12:30 ч. Тя кацна на летището в София с частния си самолет.
Друга изненада за шоуто е фактът, че над 100 деца в неравностойно положение ще получат възможността да посетят мегаконцерта на Гага и то напълно безплатно. 12-годишният Ивайло от Ботевград, за който по-рано „Балканец” писа, също спечели безплатен билет в игра на „Нова телевизия.”
Лейди Гага е един от най-успешните изпълнители на звукозаписния гигант Universal Music, a Born This Way Ball ще бъде първото турне на Лейди Гага след излизането на албума й Born This Way, (май 2011), от който са продадени почти 6 милиона копия по целия свят. Албумът излиза непосредствено след спечелилите Grammy предишни албуми The Fame Monster (2009) и The Fame (2008). От The Fame и The Fame Monster са реализирани над 15 милиона копия. Общите продажби  на Лейди Гага от албуми и хит сингли надхвърлят 65 милиона копия.
Списание Forbs обявява GAGA за най-влиятелната жена в света за 2011. Тя беше включена в топ 100 на списание Time за най-влиятени личности в света за 2010. С 2.2 милиарда гледания на клиповете и в интернет GAGA е от най-влиятелните артисти в дигиталния свят. Тя има над 49 милиона харесвания на страницата си във Facebook и над 22 милиона последователи в Twitter. Лейди Гага е единственият артист в дигиталната ера, постигнала продажби от 5 милиона копия само с първите си два хита.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (228)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete