Четвъртък, 2 Май 2024, 18:36

Остават броени дни до Международния фолклорен фестивал “Шопски наниз”

11 Април, 10:55
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 228 1


Международният фолклорен фестивал “Шопски наниз” е вече на прага на своето откриване! Община Костинброд и трите градски читалища: НЧ ”Иван Вазов-1947”, НЧ “Св.Св. Кирил и Методий” и НЧ “Заря-1914” са подготвили невероятна програма, която обещава да ви зарадва и впечатли.

Отброяваме последните дни до старта на фестивала, който ще се проведе от 19 април до 21 април. Всички любители на фолклора са поканени да се присъединят и да се насладят на богатата музикална и танцова програма.

Откриването на Фестивала ще се състои на 19 април от 16:00 часа и ще започне с участието на народните певици Бисера и Лидия. Ще бъде един незабравим момент с традиционната българска музика и енергията на народните танци.

А на 21 април от 19:00 часа ще се състои закриването на фестивала, което ще бъде още едно вълнуващо събитие, озарено от изпълнението на ансамбъл “Чинари”. Техните изпълнения отново ще ни потопят в атмосферата на българския фолклор.

Не пропускайте възможността да се насладите на богатата палитра от народни песни и танци на Международния фолклорен фестивал “Шопски наниз” в Костинброд!


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Април, 11:34

    И,какво от това,в България има големи проблеми, готвим се и за избори,а бай Ганьо му се дощяло,ядене, пиене и веселби. Направо без думи.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete