Неделя, 28 Април 2024, 13:56

От бюлетина на ОДМВР - София

17 Май 2021, 12:19
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 752 0


На 14 май, при провеждането на полицейска операция, служители на РУ-Пирдоп извършили проверка на 22-годишен жител на Златица. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, след като у него била открита тубичка, съдържаща суха зелена тревиста маса със специфична миризма, реагираща на опиата „билка“. По случая е образувано досъдебно производство, пълното документиране на което продължава.

Около 14.40 часа на 15 май в РУ-Елин Пелин постъпил сигнал за възникнал взрив при събаряне на стар кирпичен дувар в двора на имот в с. Доганово. На място незабавно били изпратени екипи на полицията, спешна помощ, пожарната и Главна дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“. При огледа на местопроизшествието е установено, че при събарянето на дувара 34-годишен мъж е намерил метален предмет с дървена дръжка, захвърлил го е, вследствие на което същият се е взривил при падането на земята. Мъжът и 11-годишно момиче са транспортирани в столична болница, като след преглед и оказана медицинска помощ са освободени за домашно лечение, без опасност за живота им. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на районната прокуратура в Елин Пелин.


Около 23.10 часа на 16 май в РУ-Костинброд постъпил сигнал за горяща къща в с. Петърч. След потушаването на огъня е извършен оглед на местопроизшествието. Установено е, че къщата е обгоряла външно и опушена отвътре. По случая е образувано досъдебно производство. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване.

Източник: ОДМВР-София

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete