Четвъртък, 2 Май 2024, 13:22

Отборът на ОУ „Стефан Стефанов“ е победителят в групата 5-7 клас в Националното състезание по безопасност на движението

30 Март, 17:05
(0) (1)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 205 1


На 28 март се проведе общинският кръг на Националното състезание по безопасност на движението по пътищата във възрастовата група V-VII клас, организирано от Община Елин Пелин съвместно с РУ-Елин Пелин.

В състезанието взеха участие 7 отбора, а демонстирираните от тях знания и умения бяха оценявани от жури, в чийто състав бе и инсп. Асен Гюров от охранителна полиция при РУ-Елин Пелин.

След оспорвана надпревара, победата грабна отборът на ОУ „Стефан Стефанов“, с. Гара Елин Пелин, който ще представи общината на предстоящия областен кръг. На второ място се класира отборът на ОУ„ Св. Св. Кирил и Методий“, с. Нови хан, а трето място зае отборът на СУ „Васил Левски“, гр. Елин Пелин. За достойното си представяне всички участници получиха грамоти и медали.

Мероприятието е в рамките на Националния календар на МОН и се провежда с цел формиране у учениците на съзнателно и отговорно отношение към въпросите, свързани с безопасността на движението по пътищата, придобиване на основни знания и умения за разпознаване и преценка на опасните ситуации и фактори при тяхното участие в движението по пътя.







Източник: ОДМВР-СОФИЯ

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete