Сряда, 15 Май 2024, 05:37

Отборът на СУ "Христо Ясенов", Етрополе е победителят в Областния кръг на Националното състезание по безопасност на движението; На второ и трето място са ученици от Ботевград и Гара Елин Пелин

29 Април, 14:06
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 331 0


На 27 април се проведе областният кръг на Националното състезание по безопасност на движението по пътищата. Домакин на мероприятието бе ОУ „Стефан Стефанов“, с. Гара Елин Пелин, чиито възпитаници премериха сили с връстниците си от още три отбора – от Етрополе, Костинброд и Ботевград.

По традиция, РУ-Елин Пелин съдейства активно за провеждането на състезанието. Жури в състав ст. инсп. Димитър Димитров, началник група „Охранителна полиция“ и колегите му от Пътна полиция инсп. Асен Гюров и инсп. Мария Петрова оценяваше знанията на участниците и демонстрираните от тях практически умения съгласно установения регламент.

След оспорвана надпревара, на първо място се класира отборът на СУ "Христо Ясенов", гр. Етрополе. Второто място заеха учениците от ОУ "Никола Й. Вапцаров", гр. Ботевград, а почетното трето място – домакините от с. Гара Елин Пелин.



Източник: ОДМВР-СОФИЯ

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete