Четвъртък, 2 Май 2024, 21:10

Отборът на УниКредит Булбанк първи в класирането на Европейският шампионат по голф

14 Октомври 2015, 10:12
(0) (1)
Правец - Новини
Прочетена: 2730 1


Про Ам турнирът, предхождащ УниКредит Европейският шампионат по голф за клубни професионалисти 2015 завърши днес с победа на отбора на Георги Демирев, Галин Ганчев и Костадин Синапов в Pravets Golf Club. 
В състезанието участие взеха 21 отбора, като любителите на голфа имаха възможност да играят с различни изявени професионалисти в двата поредни дни. Форматът бе отборен стейбълфорд на 36 дупки, с два най-добри удара за всяка дупка. 
Първи в класирането стана отборът на УниКредит Булбанк с професионалистите Джеймс Джонсън (Швейцария) и Иао Рамос(Португалия), заедно с Георги Демирев, Галин Ганчев и Костадин Синапов. 
Отборът победител показа общ резултат от 177 стейбълфорд точки, последван от играчите спечелили второ място - Николай Димитров, Валентин Кръстев и Хранислав Коджахристов с резултат от 174 точки, заедно с професионалистите от Корсин Кавизел (Швейцария) и Джеймс Маггий(Шотландия).
На трето място, само с една точка разлика и 173 удара се класираха Дину Пескарио, Калин Стоя и Корнел Данила, които играха с професионалистите Стив Пери и Дарен Браг, от Великобритания.
„За нас е чест да сме домакини на най-престижното голф състезание в календара на Професионалната голф асоциация на Европа“ – каза Изпълнителният директор на Тера Тур Сервиз, Лъчезар Тодоров. Той изказа своята признателност за дългогодишното партньорство и подкрепа на УниКредит Булбанк, генерален спонсор на събитието, както и на Киа, Домейн Бояр, Девин и Трансимпорт. 
На награждаването присъстваха още Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк и Иан Рандъл – изпълнителен директор на Професионалната голф асоциация на Европа.
За пета поредна година голф клубът е домакин на европейския шампионат, който се организира с подкрепата на УниКредит Булбанк. Квалифицирани клубни професионалисти от 24 страни ще вземат участие в четирите турнирни дни.
Шампионатът стартира в сряда, 14 октомври, а на 17 октомври ще стане ясно името на Европейския шампион.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 14:41

    http://frognews.bg/news_99825/GRABEJ!-Rusnatsi-otmakvat-Vivakom-na-beztsenitsa!/

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete