Четвъртък, 25 Април 2024, 14:59

Отборите на Локомотив (София) и ЦСКА не си отбелязаха гол в Своге

14 Март 2013, 08:04
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1659 0


През по-голямата част от мача играта бе равностойна. Все пак отборът на ЦСКА имаше малко повече възможности за отбелязване на гол. Сериозни пропуски обаче на два пъти направи Мартин Камбуров преди почивката, като единия път и гредата помогна на Божидар Митрев. След почивката в игра за Локомотив се появи бившият играч на „армейците” Маркиньос. Бразилецът освежи атаката на „железничарите” и постепенно те заиграха по-добре. В 77-ата минута и символичните домакини уцелиха греда, след триково изпълнение с пета на резервата Крум Бибишков. Малко по-късно той вкара топката в мрежата на ЦСКА, но попадението бе отменено поради засада.
В заключителните минути на срещата Ивайло Чочев и Спас Делев се появиха в игра за тима на Милен Радуканов, но не успяха да променят резултата. 

Не с коментар за мача, а с иронично изказване за стадиона в Своге започна своето интервю наставникът на Локо София Емил Велев. "В Своге столично дерби? Това е положението! Докато не ни разрешат да играем на нашия стадион, така ще бъде", започна Кокала. „Получи се оспорван мач - турнирен, с напрежение и при двата отбора. И двата отбора имахме положения. Нашата задача за втория мач е по-трудна, но като дойде време, ще мислим и за този мач.
Още не се доближаваме до това, което искам да виждам. Имаше брак в разиграванията и в завършващата фаза. Второто полувреме обаче имахем повече положения, повече корнери, фаулове и е жалко, че не се възползвахме. Турнирна битка е това, имаме и втори мач", каза още Велев. "Още в събота имаме много важен мач с Ботев Враца. Ако стане нещо за Купата, ще бъде като бонус", завърши наставникът на "червено-черните".

Дежурният делегат на срещата Юри Стоименов пък съдейства на журналистите, пристигнали да отразяват мача, като разпореди да бъдат осигурени места за представителите на медиите. В началото от символичния домакин не желаеха да сторят това.  Преди мача се оказа, че за журналистите не е отредено място на официалната трибуна. За сметка на това там са разположени около стотина ВИП места. "Не ме интересува къде ще гледате мача. Пречите на ВИП персоните тук и трябва да се махате, заяви представителят на Локомотив Лозанов.
Двата тима ще се срещнат отново на стадион „Българска армия” на 3 април.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete