Петък, 3 Май 2024, 11:44

„Отчаяни съпруги“ скърбят за колежка

4 Юни 2012, 14:57
(0) (0)
Свят - Новини
Прочетена: 2817 0


Екипът на хитовия сериал "Отчаяни съпруги" се раздели с актрисата, превъплътила се в един от култовите образи на "Уистерия Лейн".
 
Катрин Джустън, изиграла загадъчната Мисис Маклъски, изгуби битката с рака на белите дробове и почина на 72-годишна възраст в събота (2 юни), съобщи Contactmusic.com.
 
Актрисата е знаела за заболяването си още от 2001 г. Тя е починала в дома си в Уестлейк вилидж, Калифорния, обкръжена от семейството си.
 
Само преди три седмици героинята на Джустън също загуби битката с рака във финалния епизод на сериала, излъчен на 12 май.
 
Катрин Джустън е известна и с ролята си на секретарка на американския президент в сериала "Западното крило", но за превъплъщението си като Мисис Маклъски печели две награди "Еми" за поддържаща роля.
 
Колежките ѝ от "Отчаяни съпруги" изразиха дълбоката си скръб от загубата на колега и приятел.
 
Фелисити Хъфман я нарече невероятна жена и прекрасна актриса, а Ева Лонгория написа в Twitter: "Сърцето и молитвите ми са със семейството на Катрин. Тя беше страхотна актриса и още по-добър човек!"
 
Марша Крос пък написа: "Благодаря ти за всичко, Карън Маклъски. Истински ангел, който се връща у дома. Почивай в мир, скъпа приятелко."
 


Източник: http://inews.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (210)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete