Понеделник, 6 Май 2024, 16:50

Откриха новата учебна година в ОУ "Васил Левски" и ГПЧЕ "Алеко Константинов" град Правец (Снимки)

17 Септември 2012, 12:05
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4607 3


Първият учебен ден в ОУ "Васил Левски" и ГПЧЕ "Алеко Константинов" град Правец започна с не толкова хубаво време, но със слънчеви усмивки и положително настроение.
Отрупани с цветя, учителките щастливо и  грижовно  пристъпваха край децата с последни наставления за предстоящия празник. Родители на първолаците трепетно наблюдаваха малките , които развълнувани  за първи път застанаха в строя. Имаше усмивки, но не липсваха и сълзи.
 Традиционното откриване на новата учебна година започна с вдигане на знамето и приветствените думи на водещите.
Директорките - г-жа Котова и г-жа Щерионова,  топло приветстваха учениците, учителите и родителите. Те изказаха благодарност за доверието на родителите, които са им поверили децата си и пожелаха новата учебна година да бъде по- спокойна.
Официални гости бяха Румен Гунински - кмет на община Правец, Атанаска Делева- инспектор по образованието и Николай Яхов- председател на ОбС.
  В своето поздравление кметът на общината Румен Гунински се обърна  към всички ученици с пожелание  за успешна учебна година - "Аз се надявам, че училището ще се превърне в място, в което учениците ще развиват с желание дарбите си. На учителите и родителите пожелавам да имат воля да се грижат за нашето богатство - учениците. Радвайте се на постиженията си. Пожелавам ви успешна нова учебна година. На добър час " !
Поздравителен адрес получиха и от Красимир Живков - областен управител на София област.
С песни и танци ученици от двете училища откриха първия учебен ден.
Малко по-късно удари първият звънец с пожеланието „На добър час!” И тръгнаха първолаците  към класната стая,  където ги очакваха още изненади. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Септември, 13:14

    Забелязвате ли колко много циганчета има вече в това училище!На зле отиват нещата! :(

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 17 Септември, 17:59

    Zashto ne im napravqt usloviq po selata ami gi muknat nasam da se pritesnqvame za decata si , che sa veche malcinstvo :(

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Загрижен 18 Септември, 13:48

    Новата учебна година беше открита!По подобаващ начин - цяла нощ по площада продължи тържеството по откриване на учебната година! Почерпени, или може би - много щастливи от започването на училището "празнуваха" ученици от различни възрасти, крещейки и "веселите" им подвиквания огласяха центъра на града, под звуците на мощна чалга /подобаващо и задължително озвучение за подобен празник!/, идваща от известното заведение и притегателен център за повечето тинейджъри в Правец! Новата учебна година започна- радвайте се, ученици - всяка събота и май беше и сряда започват редовните, продължаващи цяла нощ /за какъв вечерен час ставаше въпрос?/ дискотеки на същото място! Това е добра илюстрация на "добрите възможности за образование в този град", но и в повечето места в страната, за цялата картинка на обществото!Къде ли бяха тази вечер родителите и "отговорните" институции - МВР и разни комисии да ви се порадват, драги деца!Такава тотална безотговорност от страна на всички нас ще подобри статистиката за броя млади хора....с алкохолни натравяния в района и ще даде шанс за още по-голямо затъпяване на нацията!Честит първи учебен ден! :( :!: :?: :idea:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete