Петък, 17 Май 2024, 19:00

Откриха учебната година в ПГТМ "Христо Ботев"

15 Септември 2015, 08:59
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2367 3


С много цветя и усмивки, започна новата учебна година в ПГТМ „Христо Ботев“. Директорът на училището Добрин Христов приветства всички ученици и техните родители, като им пожела новата учебна година да бъде успешна, спорна и вдъхновяваща. През новата учебна година ще има една паралелка 8 клас, специалност бизнес администрация, с изучаване на английски език и 3 паралелки 9 клас. Училището ще предложи 6 компютърни кабинета и технически лаборатории на своите възпитаници. Изградена е мрежа за видео наблюдение, която ще засили сигурността в училището. За обучението на училището, ще се грижат професионални и авторитетни учители. Директорът не пропусна да поздрави преподавателите, като им пожела да бъдат търпеливи и да подхождат с разбиране при извършване на своята работа. Поздравителен адрес до ПГТМ „Христо Ботев“ по случай новата учебна година, изпрати областният управител Росица Иванова и кметът на Ботевград. 
Тържеството по откриването, бе удоволствие за всички присъстващи. Заредени с настроение и амбиции, учениците поеха по коридорите на знанието, за да посрещнат новата учебна година. 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Септември, 16:29

    "Директорът не пропусна да поздрави преподавателите, като им пожела да бъдат търпеливи и да подхождат с разбиране при извършване на своята работа." - от толкова търпение половината ги няма вече. :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: saho maho 15 Септември, 16:31

    :P

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Септември, 19:14

    Търпение е необходимо във всички училища, а не само в ПГТМ ! И не само в училищата ,а на всякъде, където се работи с хора!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete