Неделя, 19 Май 2024, 02:45

Открит урок по Религия се проведе в Сливница

14 Февруари 2019, 15:08
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 882 0


На 13 февруари, Негово Преосвещенство Белоградчишки еп. Поликарп, викарий на Софийския митрополит присъства в Сливница на открит урок по Религия в СУ „Св. Кирил и Методий“. Владиката бе поканен от ръководството на училището, което пожела епископът да посети открит урок по Религия в чест на 1150 г. от Успението на св. Константин Кирил Философ /14 февруари/ и по повод 150 г. от основаването на училището.
Епископ Поликарп бе поканен в устроения кабинет по Религия, където го очакваха двайсетина деца от втори клас, заедно със своята учителка Женя Методиева. На урока присъстваха още: г-н Марин Павлов, председател но Общинския съвет в Сливница, г-жа Маргарита Божкова, завеждаща ресора „Култура и образование“ в общината, протойерей Желязко Симонов, енорийски свещеник на околните селища.
Учителката Жени Методиева работи 34 години като начална учителка. Привлечена е за религиозното възпитание на децата от енорийския свещеник Георги Иванов. През 2007г. тя завършва Богословският факултет на Софийския университет като наред с обучението си и работата си като учителка, преподава и предмета Религия.


Източник: Софийска митрополия

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete