Вторник, 23 Април 2024, 14:03

Откритост, честност, позитивизъм

15 Март 2021, 17:12
(4) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 2175 9


Мартин Тошков завършва специалностите Публична администрация и Административен мениджмънт, владее отлично английски и немски език и е работил за няколко големи международни компании в областта на автомобилната промишленост с филиали в цял свят.

От пръв поглед той ще ви впечатли с усмивката и позитивизма си. Мартин Тошков е открит и честен в общуването млад човек, посветен на работата си, но готов да помогне на всеки в нужда. Тези от вас, които го познават знаят, че още от дете той има многостртанни таланти, които не спира да развива.

Дълги години се изявява с Духов оркестър Стефан Стефанов с. Гара Елин пелин, където свири на кларинет. Спортът също заема важно място в живота му. Още от дете се занимава с Шахмат и е увличен по футбола. Сбъдва една от мечтите си да е част от непрофесионален отбор по Футбол на малки вратички. Не след дълго печели признанието Мениджър на годината за работата му с отбора. С радост раказва за купите и медалите, които е подредил в дома си. През последните години се занимава активно със Стрийтфитнес, като така поддържа добра физическа форма и сваля напрежението след натоварен работен ден.

За Мартин самодисциплината и упоритостта са неизменна част от ежедневието, обича да чете като за него най-вдъхновяващи са автобиографиите на велики личности.

Най - голяма част от свободното си време Мартин посвещава на три годишната си дъщеричка Дари, на която иска да предаде любовта си към четенето и спорта.

„България трябва да е едно по-добро и спокойно място за живеене, в което децата ни да растат безгрижни и щастливи и в което да искат да останат. Трябва да спрем кражбата на тяхното бъдеще. Днес хиляди българи са зад граница – не искам детето ми един ден да бъде от тях. Ще работя за това България да бъде държава, в която всеки да може да гради спокойно живота си.”

Един от основните мотиви на Мартин Тошков да се включи в политиката е, че е дошло времето за ново поколение политици -млади, високообразовани и социално ангажирани, които да положат основите на открито и честно управление без задкулисни игри и договорки. Той приема поканата на Общинската организация на БСП Елин Пелин, като се кандидатира за депутат на предстоящите парламентарни избори. Мартин Тошков се подрежда на 11-то място в листата на БСП София Област. Решението му да се бори за депутатското място е провокирано и от отговорността, която има към семейството, близките и колегите си, да направи всичко по силите си за промяна в статуквото. Той ще се бори за представителство не само на Елин Пелин, защото житейският му път го свързва с четири общини от територията на София област- израснал е и живее в гр. Елин Пелин, преподавал е английски взик в Община Горна Малина, предходната му работа го свързва с Ихтиман, а по настоящем работи за голяма компания в Ботевград. Всеки може да го подкрепи, като отбележи преференциален номер 111 в листата на БСП.

„Ще работя за обединяването около национално значими цели, ще следя законите да се приемат в интерес на гражданите, а не в услуга на корпоративни или външни фактори. На 04 Април ще имаме шанса да сложим край на празнодумието и да се обърнем към решаване на истинските проблеми с бедността, липсата на сигурност и перспектива.”

„Аз съм един от вас. Аз не съм от статуквото. Ще бъда вашият глас и няма да ви предам, защото искам да върна достойнството на институцията Парламент. Промяната на гнилата и корумпирана система зависи от всеки гласоподавател. Осъзнайте силата на своя глас!

Промяната започва от нас, промяна с грижа за хората за доброто на България!”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!




Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (2) (4)
    1. добавен от: Анонимен 15 Март, 18:14

    Впечатляваща визитка.... и БСП !!!Жалко за момчето!

  • Отговори (7) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Март, 19:07

    Прекрасен и свестен човек. Желая УСПЕХ.

  • Отговори (6) (1)
    3. добавен от: Анонимен 15 Март, 19:10

    Такива хора трябва да влизат в парламента. Успех

  • Отговори (6) (0)
    4. добавен от: Ралица Жекова 15 Март, 19:47

    Такива хора са нужни в парламента. Желая Ви успех, Г-н Тошков!

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 15 Март, 20:49

    http://epicenter.bg/article/I-Germaniya-sprya-vaksinatsiyata-s--quot-Astra-Zeneka-quot-/243565/7/0

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 15 Март, 20:51

    http://epicenter.bg/article/I-Germaniya-sprya-vaksinatsiyata-s--quot-Astra-Zeneka-quot-/243565/7/0

  • Отговори (1) (0)
    7. добавен от: Анонимен 15 Март, 20:53

    http://epicenter.bg/article/Ninova--Nazryava-naprezhenie-s-tehnicheskite-pasporti-na-sgradite--NA-ZhIVO-/243532/2/48

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 16 Март, 12:09

    Наколенка Купяновка също е тук!!!

  • Отговори (4) (0)
    9. добавен от: Анонимен 17 Март, 20:53

    Страхотен ЧОВЕК.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (178)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete