Сряда, 15 Май 2024, 11:30

Отново успех на ученици от ПГТМ "Христо Ботев" на национално ученически състезание

23 Март 2015, 13:38
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1547 7


На 20 и 21 март 2015 година в СА“Д.А.Ценов“ град Свищов се проведе национално ученическо състезание в следните направления: Икономикс, Счетоводство, Туризъм, Търговия и Иновации в бизнеса.
 
Шестима ученици от ПГТМ“ Христо Ботев“ участваха в това мероприятие в направление “Иновации в бизнеса“: Вероника Красимирова Кирилова от 11-б клас; Стефан Николаев Нинов от 11-б клас; Ивелина Василева Найденова от 11-д клас; Наталия Цветанова Андреева от 11-д клас; Тереза Миткова Тошкова от 11-д клас; Християн Цанков Христов от 11-д клас.
 
Присъстваха: Проф.д-р Теодора Димитрова, заместник–ректор „Студентска политика и академично развитие“, Проф.д-р Любен Кирев, заместник-ректор „Обучение и научни изследвания“, ръководител на катедра “Обща теория на икономиката“; Доц.д-р Николай Нинов, директор на  “Академичен център за кариерно консултиране и връзки с общественосттта“; Доц.д-р Станислав Александров, ръководител на катедра „Счетоводна отчетност“; Проф.д-р Любчо Варамезов, ръководител на катедра „Индустриален бизнес  и предприемачество“; Доц.д-р Светослав Илийчовски, ръководител на катедра “Търговски и туристически бизнес“. 
 
В частта „ Иновации в бизнеса“ учениците бяха разделени на отбори, които трябваше да намерят най-доброто и иновативно решение по конкретна задача. Тя бе различна за отделните отбори. Всеки отбор  имаше свой ментор, който да ги напътства, помага и насочва. 
 
Отборът на  ученичката от ПГТМ „Христо Ботев” Ивелина Найденова  с ментор Маврина Пурлантова бе класиран на първо място и всички от този отбор получиха сертификат. 
 
Всички участващи, включително и техният ръководител г-жа Надежда Василевска,  получиха сертификат от СА“ Д.А.Ценов“ град Свищов, който им дава право да продължат следването си в академията по първо желание без приемен изпит.


Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Март, 14:29

    Чудесни сте!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Март, 14:32

    Тази Наталия е много страшна уффффф

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 23 Март, 14:47

    Браво Супер сте от ПГТМ Христо Ботев .Поздравления за директора инж.Добрин Христов и целия колектив.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 23 Март, 15:16

    Aaaaa i za gospojata po psihologiq

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 23 Март, 17:25


    Чудесен успех! Вижда се, че ученици от ПГТМ постигат успехи на национално ниво във всички направления. Значи там работите добре. Продължавайте така, защото децата имат нужда от такива изяви, където да доказват наученото при вас.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 23 Март, 18:43

    Страхотен успех и още едно доказателство , че в ПГТМ работят най-добрите специалисти и учениците получават качестмено обучение! Гордея се, че съм възпитаничка на това училище

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 24 Март, 09:17

    Браво на младите надежди на града! Продължавайе в същия дух! Не спирайте да се борите и да се доказвате! Не се поддавайте на лошите думи по адрес на Вашето училище, а продължавайте да защитавате името му!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete