Четвъртък, 16 Май 2024, 04:37

Отцепниците от НФСБ - Ботевград

12 Август 2014, 18:55
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1623 3


Отцепниците от НФСБ - Ботевград заявиха, че липсата на комуникация ги е отказала от г-н Валери Симеонов.
Конфликт с местното и централното ръководство на НФСБ е накарало 35-те души от Ботевград да напуснат партията на Валери Симеонов и да се влеят в "България без цензура". Търканията там са били повече от година, обясниха самите те. Несъгласието с методите и разпорежданията на председателя на НФСБ в Ботевград Георги Шахов, както и липсата на комуникация с централното ръководство на партията ги е накарало да създадат паралелна структура и клуб. За нейни ръководители са избрани Стефан Вацов, Христо Такев и Йордан Василев.
"Няма защо Валери Симеонов сега да ни се сърди. От една година ние се опитваме да се свържем с него и да му кажем какво се случва, но никой не ни чу", каза Стефан Вацов. На последните избори структурата в Ботевград взе около 350 гласа или малко над един процент от вота. Търканията пък стават видни от сравняването на резултата в Ботевград, който НФСБ постигна и този, който формацията взе в национален мащаб – съответно един и три процента. Нека г-н Симеонов да си отговори на въпроса как се постига този резултат, без да има действаща структура в района?
След изборите за Европейски парламент тримата недоволни от работата на Шахов и областния координатор на НФСБ в Правец са поканени да присъстват на събрание на ББЦ. Няколко дни по-късно те тримата са изявили желание да се влеят в "България без цензура". На 8-ми август е свикано общо събрание на клуба, на което е взето решение цялата структура на НФСБ да се влее в ББЦ.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Редови избирател 12 Август, 19:45

    От партия един файтон хора, половината се отцепили и отишли на майната си! Голяма новина, няма що!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Август, 21:06

    :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Изпаднал в ступор 12 Август, 23:58

    Ей, Балканци! От една страна в статията се казва, че: "цялата структура на НФСБ", демек в състав бай Стефан Вацов, сват му Христо Такев и Йордан Василев - буквално казано "те тримата са изявили желание да се влеят в "България без цензура"". А от друга се твърди, че "35-те души от Ботевград" били напуснали. Кое е вярното? Как броим Стефан Вацов (на 82 г. възраст!), сват му Христо и Йордан: като трима или като тридесет и петима?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete