Петък, 26 Април 2024, 00:30

Отвори врати новата кафе-зона за релакс към Клуба на миньора

29 Март 2023, 17:53
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 851 3


Днес, 29.03.2023 г. беше официалното откриване на обновената кафе-зона за релакс към „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“.
В нея настоящите и пенсионирани служители на „Елаците-Мед“ АД ще имат възможност да правят своите срещи на чаша ароматно кафе или чай, да изиграят партия шах или табла, да обменят идеи и да споделят мисли и спомени в приятна атмосфера.
По стар български обичай, гостите бяха посрещнати с питка и мед, от възпитаници на ДГ „Звънче“.
Събитието уважиха инж. Драгомир Драганов, изпълнителен директор на „Елаците-Мед“ АД, инж. Ивайло Николов, директор Рудодобивен комплекс, които приветстваха начинанието и подкрепиха идеята хората от рудника да имат своето специално място. Те отправиха своите сърдечни пожелания към ръководството на Сдружението за здраве и енергия, за да продължават да бъдат все така активни в организирането на нови, интересни събития за жителите на града.
На празника присъстваха и членове на Учредителния и Управителния съвети на „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“ и Клуб „Спорт и здраве – Етрополе“, както и служители на минното предприятие. Първите гости на Клуба получиха и своите посетителски карти за достъп до кафе-зоната.
Тържествен водосвет за новото начинание отслужи Отец Емил, човекът, който възроди Етрополския манастир „Света Троица“.
Инж. Владимир Александров поднесе своята благодарност към ръководството на „Елаците-Мед“ АД за подкрепата, която оказват и към присъстващите бивши служители, за тяхната всеотдайност и годините труд на рудника. Той лично връчи и първите три посетителски карти, с пожелание за много приятни и ползотворни мигове в специалното място на обновената кафе-зона за релакс.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (1) (5)
    1. добавен от: Анонимен 31 Март, 08:40

    Браво на тези млади и образовани хора. Продължавайте напред, време е вече да поемете и управлението на града.

  • Отговори (8) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Март, 11:08

    Без Крокодила,няма как! Предпочитам,вместо Владко да взема 40000лв а аз 1200лв и той да ми плаща кафето,Владко да взема 39000лв а аз 2200лв и аз да си плащам кафето.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 2 Април, 06:44

      Дреме му на Владко за хората.... какви са тези вестници чудесии...Частен град с болни хора, обслужващи интереси на ръководството на Елаците. Защо ще си смени работата и от 40 хил. лв заплата ще иска да става кмет за 4?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete