Вторник, 6 Юни 2023, 21:53

Отвори врати новата кафе-зона за релакс към Клуба на миньора

29 Март, 17:53
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 697 3


Днес, 29.03.2023 г. беше официалното откриване на обновената кафе-зона за релакс към „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“.
В нея настоящите и пенсионирани служители на „Елаците-Мед“ АД ще имат възможност да правят своите срещи на чаша ароматно кафе или чай, да изиграят партия шах или табла, да обменят идеи и да споделят мисли и спомени в приятна атмосфера.
По стар български обичай, гостите бяха посрещнати с питка и мед, от възпитаници на ДГ „Звънче“.
Събитието уважиха инж. Драгомир Драганов, изпълнителен директор на „Елаците-Мед“ АД, инж. Ивайло Николов, директор Рудодобивен комплекс, които приветстваха начинанието и подкрепиха идеята хората от рудника да имат своето специално място. Те отправиха своите сърдечни пожелания към ръководството на Сдружението за здраве и енергия, за да продължават да бъдат все така активни в организирането на нови, интересни събития за жителите на града.
На празника присъстваха и членове на Учредителния и Управителния съвети на „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“ и Клуб „Спорт и здраве – Етрополе“, както и служители на минното предприятие. Първите гости на Клуба получиха и своите посетителски карти за достъп до кафе-зоната.
Тържествен водосвет за новото начинание отслужи Отец Емил, човекът, който възроди Етрополския манастир „Света Троица“.
Инж. Владимир Александров поднесе своята благодарност към ръководството на „Елаците-Мед“ АД за подкрепата, която оказват и към присъстващите бивши служители, за тяхната всеотдайност и годините труд на рудника. Той лично връчи и първите три посетителски карти, с пожелание за много приятни и ползотворни мигове в специалното място на обновената кафе-зона за релакс.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

 • Отговори (1) (5)
  1. добавен от: Анонимен 31 Март, 08:40

  Браво на тези млади и образовани хора. Продължавайте напред, време е вече да поемете и управлението на града.

 • Отговори (8) (0)
  2. добавен от: Анонимен 31 Март, 11:08

  Без Крокодила,няма как! Предпочитам,вместо Владко да взема 40000лв а аз 1200лв и той да ми плаща кафето,Владко да взема 39000лв а аз 2200лв и аз да си плащам кафето.

  • (0) (0)
   1. добавен от: Анонимен 2 Април, 06:44

   Дреме му на Владко за хората.... какви са тези вестници чудесии...Частен град с болни хора, обслужващи интереси на ръководството на Елаците. Защо ще си смени работата и от 40 хил. лв заплата ще иска да става кмет за 4?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (6)

Ще има ли правителство в рамките на 49-ото Народно събрание?

Анкета » коментари (6)

Ще има ли правителство в рамките на 49-ото Народно събрание?

отговори
Да, оптимист съм, че ще има разбирателство (23)
70% Complete
Трудно ще е, но трябва да се направят компромиси (33)
70% Complete
Не, пак ще ходим на избори лятото (79)
70% Complete
Омръзна ми вече от този цирк, все ми е едно какво ще правят (66)
70% Complete