Събота, 27 Април 2024, 10:42

ОУ "Христо Ботев" гр. Етрополе почете своя патронен празник

31 Май 2014, 21:57
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2546 7


 В традиция се превърна тържественото отбелязване на патронния празник на основно училище „Христо Ботев” в Етрополе, който се състоя на 30 май в Големия салон на читалището в Етрополе, тази година.

Празникът беше открит от Директора на училището Иван Иванов, който поздрави всички присъстващите в залата и връчи Грамоти от името на Мила Манчева – Началник на Регионалния инспекторат по образованието – София област, а именно:

- Грамота за висок професионализъм при организирането и провеждането на състезанията на СБНУ получи старши учител в начален етап госпожа Валя Шопова.

- Грамота за проявен професионализъм в работата и постигнатите високи резултати в образователно-възпитателния процес получиха Антоанета Михайлова, Вержиния Николова, Виолета Ангелова, Димитринка Петкова, Цветанка Лютакова, Пенка Иванова и Биляна Георгиева.

Директорът поздрави учителите и им пожела здраве и все повече успехи, които да славят тяхното училище, след което прочете поздравителния адрес от за кмета на община Етрополе Венета Гергова.

„Радостна съм, че този ден ми дава повод да изразя дълбокото си уважение и признателност към всички Вас, които посвещавате своя труд, талант и усърдие за образованието и възпитанието на нашите деца.Уважаеми учители, благодарение на усилията и търпението, които полагате, Вашето училище дава отлични възможности на учениците за бъдещата им реализация в живота.Продължавайте да предавате своята любов към науката, към моралните и духовни ценности на Вашите ученици, учете ги на доброта и мъдрост. Приемете моите най-сърдечни пожелания за крепко здраве, щастие, лични и професионални успехи.

Уважаеми ученици, пожелавам Ви вълнуващи и незабравими години в любимото училище. Учете с търпение и воля, неуморно развивайте талантите си и с лекота постигайте набелязаните цели и мечти. Бъдете здрави и много щастливи.

И помнете: животът не иска от Вас да сте най-добрите, а да дадете всичко от себе си! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!”, се гласи в поздравителния адрес.

С празничният си концерт възпитаниците на училището изявиха своя талант, знания, умения и чар. Разнообразната програма на учениците включваща рецитал, песни, танци и скечове предизвикаха много емоции, радост и аплодисментите на публиката.

Да сподеят празника с ученици, учители и родители бяха дошли заместник кмета на община Етрополе Росица Христова и главен инспектор „Просвета, култура и вероизповедания” в общината Росица Иванова.

В края на тържеството, в знак на благодарност за невероятната програма, която представиха учениците от Основно училище „Христо Ботев”-гр. Етрополе получиха красива кошница с цветя от кмета на община Етрополе инженер Богомил Георгиев и председателя на Общински съвет – Христо Андреев.

Концертът завърши с изпращане знамето на училището и бурните аплодисменти на публиката.

Източник: Община Етрополе

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Юни, 12:53

    :P

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анонимен 1 Юни, 13:55

    Не всички са имали възможност да посетят концерта.Защо не качихте повече снимки?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: аз 1 Юни, 13:59

    ни кмет ни председател на об.съвет :idea:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Юни, 19:10

    tarjestvoto beshe super

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 3 Юни, 19:11

    едно голямо браво на всички ученици и учители

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: огщи 19 Декември, 18:36

    огжкщшж :lol:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: жшинд 19 Декември, 18:37

    ощшжхтвдл :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete