Неделя, 19 Май 2024, 14:08

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” празнува своя 8-ми рожден ден

15 Април 2016, 10:55
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2480 24


ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” Ботевград отпразнува днес своя 8-ми рожден ден. По този повод в двора на училището се събраха учители, родители, ученици и други гости. Малките водещи откриха тържеството и предоставиха думата на директора на училището г-жа Даниела Николова.
 
С голяма радост тя сподели, че днес училището им отбелязва две важни събития. Едното е именно 8-мият рожден ден, а другото е финализирането на проекта „Едно училище за всички”, по който работят от две години. За г-жа Николова завършването на този проект е изключително успешно. Тя сподели и радостта си от това, че работи в екип с мотивиран и всеотдаен персонал. След това директорът отправи и своите пожелания към възпитаниците - да бъдат здрави, щастливи, талантливи, ученолюбиви и жизнерадостни.
 
Специални гости на събитието бяха г-жа Цеца Иванова, секретар на община Ботевград, представители на Център за приобщаващо образование, представители на 22-ро училище „Христо Ботев” Пасарел.
 Поздравителни адреси бяха получени от кмета на Ботевград Иван Гавалюгов, председателя на ОбС Ботевград Мартин Тинчев, 22-ро училище „Христо Ботев” Пасарел, Николай Колев, ЦДГ „Слънце”, „ЦДГ „Славейче” , ЦДГ „Кокиче”, както и от Георги Георгиев – общински съветник от ОББО.
 
Виктория Бъчварова, която е представител на Център за приобщаващо образование отправи, своите поздрави и благодарности за съвместната работа с ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”.
 Изчетени бяха и поздравителни адреси от кмета Иван Гавалюгов и родители на децата от 2-ри „б” клас.
 
За богатството и пъстротата на празничната програма допринесоха възпитаници на училището, състезатели от таекуон-до клуб „Сунг-ри Атлантик” Ботевград, Детски хор „Бонка Големанова”, с ръководител Боряна Нешкова и други.
Участниците пяха песни, танцуваха, показаха своите бойни умения, след което проведоха спортни и кулирани състезания. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (24)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: АЗ 15 Април, 11:15

    Боже,колко мъка има по този свят. Какво да кажа...много се наляла (уяла) тая директорка...колко пари прибра покрай тези проекти и горките деца за които УЖ се грижи. Пази Боже да не ти попадне детето там, че....горко му :) Човек няма да стане от него. Госпожата добре ще се погрижи за това. Относно персонала: съгласен съм, че е добър, но ГОСПОЖА ДИРЕКТОРКАТА - КАТЕГОРИЧНО НЕ Е ЗА ТАМ. Може би - за някоя фолк сцена ще стане :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Април, 11:23

    Добре, че беше "лошият" Георгиев, да построи това училище, че иначе щеше да празнува на куково лято! Новият само събаря...

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Април, 11:25

    И поздравителни адреси праща! :uups: :uups:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Април, 11:40

    Браво на лошия ( без кавички ) Георгиев, че благодарение на политиката му училище "В. Левски", побирало 2 000 ученицици остана без деца.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: ¶¶¶¶¶ 15 Април, 11:50

    Г авалюгов ще
    Д окара
    Б отевградското
    О бразование до
    П озор.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 15 Април, 11:53

    О, малоумният поет се събуди.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 15 Април, 11:55

    Гавалюгов има три деца и няма да докара образованието в Ботевград до позор, но Георгиев, който има две деца от две различни жени, го докара.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 15 Април, 13:42

    №7 ти си един от хората с малко мозък в главата си.Георгиев построи училището а това ,че има две деца от две жени няма нищо лошо .Но след като се присмиваш има една поговорка да те стига.Много неблагодарен но и прост народ има в този град и затова си избрахте гавалюгов ще видим той какво ще построи

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Април, 14:16

    Г-жа Николова си е много добра директорка.Тя е много лъчезарна умна и красива и РАДОСТ ЗА МЪЖКОТО ОКО просто когато я види мъж загубва ума и дума и започва да и мисли само хубави неща.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 15 Април, 15:55

    Маренге-маренге

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (250)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete