Понеделник, 6 Май 2024, 03:10

ПАДНАЛА МАЗИЛКА ЕДВА НЕ РАЗМАЗА ЧЕТИРИМА В ЕЛИН ПЕЛИН

12 Октомври 2012, 10:33
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 816 0


Четирима мъже са пострадали вследствие на паднала върху тях мазилка от фасадата на сграда в Елин Пелин, съобщиха от ОДМВР - София.
Сигналът за инцидента е подаден в РУП- Елин Пелин вчера около 13.30 часа. Съобщено било, че от фасадата на сграда в центъра на града е паднала мазилка, при което са пострадали четирима. Незабавно към мястото са изпратени полицейски служители, извършен е оглед. 
 
Установено било, че от фасадата на третия етаж на сграда на пл. “Св. Николай Чудотворец” по все още неизяснени причини се е откъртила около 5 кв.м мазилка с облицовъчни плочи, която при падането си е съборила външното тяло на климатик на втория етаж и е паднала върху тентата и дървена маса на заведение на приземния етаж. 
 
При инцидента са пострадали четирима клиенти, мъже на 55, 56, 53 и 49 години от столицата, които след медицински преглед в УМБАЛСМ „Пирогов” са освободени. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е районната прокуратура. Работата по пълното изясняване и документиране на случая продължава.


Източник: БЛИЦ

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete