Събота, 4 Май 2024, 17:45

Палеж в хотела на популярен благоевградчанин: Изгоря механа "Нептун" на бизнесмена Ив. Давидков в Слънчев бряг

21 Юли 2013, 13:04
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 2373 1


Изцяло изгоря механа  „Нептун” , в която съдружник с украински бизнесмен, е известният благоевградчанин Иван Давидков - Яйцето  в Слънчев бряг. Огънят изпепелил цялото заведение. Около 09.40 ч. днес в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Несебър е получено съобщение за пожар, възникнал в кухненския бокс на механа „Нептун” в Слънчев бряг.
Тя се намира  в близост до едноименния хотел и хотел „Галерия”. Към мястото на инцидента се отправили два противопожарни автомобила с осем огнеборци, които и към момента се опитват да локализират пожара. От кухнята на безопасно разстояние са изнесени ползваните газови бутилки, като по този начин е предотвратено допълнително разразяване на пожара. Към огнеборците, потушаващи огнената стихия, се очаква да се присъедини още един противопожарен автомобил с четирима пожарникари от РСПБЗН - Несебър. Причините за възникналия инцидент, както и стойността на нанесените щети ще бъдат установявани след окончателното потушаване на огъня, не се изключва вероятността пожарът да е умишлен , съобщават от пресцентъра на МВР в Бургас.


Източник: http://www.struma.com/ , снимка Интернет

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: nataliq 12 Януари, 12:23

    da beshe yjasna gledka a prednata vecher bqx tam.tolkova mn sajelqvam.kato cqlo mn mi xaresa na slanchev brqg i tazi godina pak shte otida. :(

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete