Събота, 11 Май 2024, 07:16

Партийната организация на БСП в с. Разлив изпрати 2012 година

28 Декември 2012, 16:26
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3314 12


На 27.12.2012г. в клуба на възрастните и хората с увреждания с. Разлив местната партийна организация на БСП събра членове и симпатизанти на скромно тържество. Гости бяха представители на Общинската партийна организация - Цанко Маринов, Таня Борисова и Данаил Георгиев. Направена беше равносметка на изтеклата година. Цанко Маринов запозна присъстващите с предстоящия Референдум, който ще се проведе на 27.01.2013 година. Приети бяха двама младежи за членове на партийната организация. Вечерта завърши със скромна вечеря, подготвена от местната партийна организация.

Източник: http://balkanec.bg

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Вела Бозарска 28 Декември, 19:37

    Добре е направило Партийното бюро на правчанските комунисти като е пратило в Разлива за агитатор бай Цаня Манаселския брус!

    Той е най-изпеченият имидж-мейкър на Столетницата: в което село и да влезе прегръща бабичките и започва да ги разпитва: как я карат, добре ли са с кръвното, втасало ли е зелето, прекипяло ли е виното, отелила ли се е юницата, големия внук дали се е оженил, внучката приета ли е в университета... После се пресегне нагоре и свали на бабите някоя и друга звезда от небосклона, като им обещае, че Партията ще им изгради детска площадка, без в селото да се е проплаквало дете през последните 50 години.

    И бабките, като го слушат, викат си "Брей, Цанко е наше, селско момче! Еш, как ни тачи и как мисли за нас!" :lol:

    А на Цаня му е през оная работа за бабките. Той един дерт има - кога Партията кърмилница пак ще яхне властта на бял кон, че да го уредят пак на някое меко месте - хем да е престижно, хем да не се работи много, но заплатата да е поне 2000 лв.: такаква, каквато беше в областната управа или във ВиК - София. :x

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Декември, 20:50

    С БКП напред! :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Декември, 21:33

    Комсомолчето Деянчо самотно седи на крайчец... "Тия къде ме доведоха?" - може би си мисли.

    На там те водят, синко, където доведоха целокупния български народ!

    Сбирай си акъля овреме и... беж далече!

    Защото правчанската комунистическа върхушка не за друго те развожда като мечка по селски събори, а за да покаже на агонизиращия в старостта си електорат, че се е вляла "млада кръв" в партийните редици и че кръвопреливането ще съживи загниващия партиен труп.

    Опичай си ума, Деянчо, защото след като те употребят за целите си, старите лисици Цаня и Таня ще захапят партийната бозка, а теб ще отбутат на страна, защото "още не ти е дошло времето". На тях пък все им е рано да се оттеглят от кльопачката.

    Да знаеш, че в редиците на комунистите времето ще ти дойде едва когато започнеш пак да се напикаваш. Този път от старост.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 28 Декември, 21:49

    :roll: :lol: :roll:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Мила Симидарска 28 Декември, 22:26

    Супер си, по истински неща не бях чул!
    А що сe отнася до Деянчо дано се осети по-рано и се замисли дали тези изявени членове от БСП са направили и своите деца членове на партията за да влеят в нея млади сили. Не няма, нито един не е допуснал това, защото не искат техните деца да се занимават с мръсна работа, но се опитват да зарибяват други, за да кажат: ето на работят

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 28 Декември, 23:10

    Тия коментари ме изпълват с радост, много са добри.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 29 Декември, 01:50

    №6 Нали :)

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 29 Декември, 09:25

    Деянчо се е заблудило момчето, ама като нестава нищо от него.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 29 Декември, 11:48

    Бай Цаня Маринов - Манаселския брус или Шушумигата както го наричат със самочувствие показва своята некомпетентност пред възрастните хора, с неистовата убеденост, че тези му прояви ще бъдат трамплин към желано високодоходно "местенце". Чрез симулиране на дейност, обвързваща го само в затворен кръг от хора - партийни членове се стреми да представи своята превързаност към лявата идея, като същевременно я осребри пред Позитано, чрез тях. Избягва всякакви диспути и срещи, където може да бъде показана неговата действителна същност и компетентност свързана с неговото образование, подплатена с незнание и липса на всякакви качества насочени към градивното общо благо и лявата идея (справка: предизборен диспут/виж в интернет/ за народни представители, ОТКАЗАН САМО ОТ НЕГО, поради това че един от поканените участниците е В.Каролев от икономическия екип на НДСВ, който ще защити с всички свои качества своето желание за депутат, а нашия Манаселски брус - икономист по образование щеше да покаже само арогантното си и неподплатено с нищо желание за "местенце"- не случайно използваме тази дума.). Липсата на възможности и всичко описано може да се види при пребиваването му в данъчната, местната и държавната администрации, ВиК - където толкова се бил снишил от нищоправене, че чак на празненствата оставал незабелязан, за разлика от партийните банкети където се поти като Веско Маринов на концерт с мисълта за келепир - да се хареса на бабите като избиратели.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 29 Декември, 14:53

    ами къде е румен

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (230)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete