Понеделник, 16 Септември 2024, 22:35

Първата сесия на ОбС гр. Своге ще се проведе на 1 февруари

14 Януари 2013, 14:40
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1726 2


На 1 февруари (петък) от 9.30 ч. ще се проведе първото за годината заседание на ОбС гр. Своге. Сесията ще премине при следния дневен ред:
  1. Предложение относно промяна на състава на постоянните комисии към Общински съвет Своге.
  2. Предложение относно определяне правомощия на Кмета на Община Своге за разпореждане със суми, извършване на стопански дейности, капиталови разходи, граждански договори за суми до 10 000 лв.
  3. Предложение относно разпореждане с имоти – общинска собственост при Община Своге за 2012 г. – имот, находящ се в  с. Миланово, местност „Лак”.
  4. Предложение относно учредяване право на строеж върху имот – частна общинска собственост, находящ се в УПИ № ІІ – “За ОЖС и гаражи”, кв.61 А по ПУП на гр.Своге.
  5. Предложение относно отмяна на решение № 245 от Протокол № 20/18.10.2012 год. и промяна начина на трайно ползване на имот № 001009, находящ се в землището на с. Заноге.
  6. Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна  общинска собственост, находящ се в с. Реброво.
  7. Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна  общинска собственост, находящ се в с. Владо Тричков – в.з. „Клисура, Говедарци и Пехчаница“.
  8. Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна  общинска собственост, находящ се в с. Владо Тричков – в.з. „Голяма лъка”.
  9. Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна  общинска собственост, находящ се в с. Зимевица.
  10. Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна  общинска собственост, находящ се в с. Брезе.
  11. Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна  общинска собственост, находящ се в с. Владо Тричков – в.з. сп. „Ромча“.
  12. Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна  общинска собственост, находящ се в гр. Своге – кв. „Джиджовица“.
  13. Предложение относно oдобряване на основание чл.129, ал.1 от ЗУТ, във връзка с чл.21, ал.1, т.11 от ЗМСМА на допуснат за изработване Проект за Подробен устройствен план – План за застрояване, с цел промяна предназначението на земеделски земи за строителство на фотоволтаична електрогенераторна система.
  14. Предложение относно одобряване задание по чл. 125 от ЗУТ и издаване Разрешение за изработване на проект за ПУП – ПЗ, с цел промяна функционалното  предназначение на поземлен имот, находящ се в гр. Своге – местност ”Алилица”.
  15. Предложение относно одобряване задание по чл. 125 от ЗУТ и издаване Разрешение за изработване на проект за ПУП – ПЗ, с цел промяна функционалното  предназначение на поземлен имот, находящ се в с. Бов – в местността ”Варницата”.
  16. Предложение относно приемане на Програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Община Своге, за периода от 2013 год. до 2016 год.
  17. Питания


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Януари, 20:32

    До "експертите" Общинска собственост:
    1. Предложение относно разпореждане с имоти – общинска собственост при Община Своге за 2012 г. – имот, находящ се в с. Миланово, местност „Лак”......"Експертитееее", календара на маите не се сбъдна...така, че спокойно вече си актуализирайте и 2013 г. :lol:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: х 25 Януари, 10:04

    "експертите" са МНОГОООООООООООО ГОЛЕМИ ЕКСПЕРТИ.... то само това да им е грешно..... хаххахахаха

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (71)
70% Complete
Не (246)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (111)
70% Complete