Събота, 4 Май 2024, 14:44

Първият мажоретен състав на Етрополе

19 Юли 2014, 14:38
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3152 5


Чаровни, талантливи и запомнящи се - това са момичетата от първия мажоретен състав на Етрополе, който бе сформиран в СОУ ”Хр. Ясенов” преди повече от пет години. С огромно желание, любов към музиката и танца и младежко очарование, грациите  заедно със своята ръководителка Емилия Моновска, поставиха началото на нещо ново и истински красиво. Десетки участия в различни танцови форуми, концерти, национални и общински мероприятия са в богатата страница на събития с тяхно присъствие. Усмихнати и вложили душата си в танца, те предизвикваха бурни аплодисменти при появата си на сцена. Зад гърба си имат заслужени успехи, като най-впечатляващи са, първо място в категория „Танц” от Международната фестивална програма ”Приятели на България” в курортен комплекс ”Албена” и участието им в Международния фестивал за духови оркестри и мажоретни състави ”Михаил Варга” гр. Бистрица /Румъния/, където представиха страната ни.

Всяко ново нещо остава завинаги в историята и спомените на всички, които са били част от него. Историята на гр. Етрополе се обогати с  още едно прекрасно по своя замисъл и изпълнение събитие, а именно - първият мажоретен състав. Момичетата, които прославиха не само града ни, но и страната ни се дипломираха успешно през тази учебна година и вече са  приети в различни висши учебни заведения.След тях магията на танците поемат по-малките, като от новата учебна година има два състава, които да продължат  това, което вече има своя история.

Първият мажоретен състав на Етрополе и СОУ ”Хр. Ясенов” ще бъде запомнен с имената на: Александра Валериева, Глория Георгиева, Деница Тодорова, Ирена Симеонова, Йоана Симеонова, Ивета Дакова, Ина Микова, Палмира Стефанова, Петя Лазарова и Стефани Георгиева.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Юли, 01:15

    bravo sladurani :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Юли, 10:15

    Успех девойки! :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: ивa 21 Юли, 18:49

    Блaгодaрим :)

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Юли, 19:44

    Ще ни липсва очарованието им,усмивките им и присъствието им на концерти и празници. Пожелавам им успех по пътя, който са си избрали и да наистина ще останат в историята на града ни,като Първият мажоретен състав.

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete