Четвъртък, 19 Септември 2024, 04:10

Първият училищен звънец удари в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Ботевград

16 Септември, 12:48
(3) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1845 0


Първият училищен звънец удари в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Ботевград. Нетърпеливи да се потопят в невероятния свят на познанието, учениците се събраха в двора на своето любимо училище, за да дадат начало на новата учебна година, с очакване тя да бъде вълнуваща и изпълнена с много познания и добри приятелства.

Народът мъдро е казал: „С наука към сполука”. И до ден днешен се спазва традицията да се плисне вода пред детето, което тръгва на училище с благословията „Наслука!”.
Всяка една нова учебна година за нас е ново начало, което ние посрещаме с особено вълнение, заредени с творческо вдъхновение и ентусиазъм, с готовност да поемем и изпълним за пореден път трудната си, отговорна, но благородна мисия – да възпитаваме и качествено да обучаваме децата. Целите, желанието, амбициите ни са насочени към постигането на нови успехи в съвременната училищна дейност…
… Уважаеми родители, поздравявам ви с първия учебен ден на вашето дете, което от днес става ученик и му предстои да извърви нелекия път на познанието. Нека заедно да благословим с много любов този път, за да стават крачките на вашите деца все по-уверени и стабилни. Нека ги учим да бъдат сигурни, да вярват в себе си и в хората. Нека децата ни да живеят спокойни, обичани, успешни и щастливи”,
каза в поздравителното слово директорът на училището Даниела Николова и пожела на всички учители и ученици здрава, успешна, спокойна, ползотворна учебна година.

Сред официалните гости на празника бяха: д-р Илин Черняшки – председател на Общински съвет – Ботевград, Саня Илиева – главен експерт „Образование” в Община Ботевград, Каролина Маринова - директор на ЦОП – Ботевград, Рени Лазарова – директор на Исторически музей – Ботевград.

Поздравителен адрес от кмета на общината Иван Гавалюгов бе поднесен от Саня Илиева.
Поздравителни адреси бяха получени от: Росица Иванова – началник на РУО – София регион, д-р Илин Черняшки – председател на Общински съвет – Ботевград, Каролина Маринова – директор на ЦОП – Ботевград и от ДГ „Кокиче” – Ботевград.

На добър час!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (73)
70% Complete
Не (248)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (112)
70% Complete