Понеделник, 13 Май 2024, 05:37

Първо ОУ "Васил Левски" отбеляза Деня на Земята

22 Април 2021, 22:37
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 557 0


Първо ОУ „Васил Левски“ гр. Костинброд традиционно отбеляза 22 април - Международния ден на Земята Учениците засадиха дървета и цветя предоставени тази година от община Костинброд, съвместно с Гората.бг. Засадихме нашата гора от близо 50 дървета – иглолистни, широколистни – дъб, кестен, липа, дива череша в обширния ни двор в начален и прогимназиален етап. Всеки клас ще се грижи за своята гора, посадена в „Зелените зони“ на училището, която в бъдеще ще се завещае на следващите поколения.
Учудващо беше вдъхновението, с което учениците работеха в този слънчев ден, като даваха идеи да има и друг такъв ден, да работят в училищния двор. Учителите по биология – Е. Гюзелева, изобразително изкуство – Св. Димитрова, човекът и природата – П. Петрова, бяха подготвили презентации с които предизвикаха дискусии и вълнения, относно бъдещето на Земята. Викторините след това, бяха израз на самочувствие и доказателство за познания и любознателност.
Изложбата в коридорите и таблата, изработени от клуб Гражданско образование посветени на Земята, беше красив финал на деня!
С послание „Бъдещето е в нашите ръце“ завърши този различен и вдъхновен ден!


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (237)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (68)
70% Complete