Неделя, 19 Май 2024, 16:22

Пенев връща Стоян Колев в националния

16 Ноември 2011, 12:02
(0) (0)
България - Спорт
Прочетена: 1605 0


Се­лекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев предприема доста любопитен ход при попълване на списъка с проектонационали.

В него вече са попад­нали двама бивши играчи на ЦСКА. Става въпрос за вра­таря на Черноморец Стоян Колев и бранителя на лиде­ра в А група Лудогорец Йор­дан Минев, твърди "Тема Спорт".

Бившият треньор на ЦСКА и Литекс изгле­да дербито между "акулите" и "милионерите" в неделя на стадион "Лазур" и затвърди доб­рото си мнение за двамата футболисти, към които изпитва нескрити симпатии.

Когато Пенев бе начело на ЦСКА, за­щитникът Минев бе един от най-приближените му играчи. Със Стоян Колев селекци­онерът работеше, когато бе помощник на "трикольорите" при Пламен Марков, а вратарят бе резерва на титуляря по онова време – Димитър Иванков.

Почти сигурно двамата ще попаднат в списъка на Любо Пенев за приятелския мач с Унгария в края на месец февруари в Будапеща, твърди още изданието.

Ходът на Пенев потвъ­рждава думите му от пресконференцията при представя­нето му, че за него подмла­дяването няма да бъде основен при­оритет, а ще раз­чита на най-подготвените футболисти.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (253)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete