Четвъртък, 2 Май 2024, 12:16

Пенсионерите от Правец излизат на протест всеки четвъртък

6 Декември 2012, 13:19
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2337 8


И днес възрастни хора се събраха на протестен митинг в центъра на Правец, за да изразят недоволството си от социалната политика на управляващите. Пенсионерите коментираха, че въпреки студеното време, те ще продължават да протестират всеки четвъртък от 10:30 на площада в Правец. На протеста присъстваха и пенсионери от Ботевград, които бяха дошли да ги подкрепят.
Мотото на митинга е „За достоен живот”. Пенсионерите бяха подготвили и плакати с надписи - " В Европа най-бедни, болни и нещастни", "20% увеличение на пенсиите от януари" и други.

На провелия се протест възрастните хора настояваха за увеличение на пенсиите. Основната тема на митинга продължава да е, че пенсионерите в Правец не са съгласни с пенсионната политика на правителството.

Възрастните хора уверяват ,че ще излизат на протест всеки четвъртък до края на годината.


Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 6 Декември, 13:24

    И какво като излизат, някой ще ги пък чуе какво си мрънкат под носа, няма какво да правят явно.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: дядо вади ряпа 6 Декември, 13:57

    Пет човека на кръст, кмете само толкова ли успя да изкараш на площада, явно тоя път не е имало кебапчета, ама така де, защо трябва да се хабиш като няма избори :lol:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 6 Декември, 15:26

    ЧЕТЕЙКИ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЪВ ВЕСТНИК"ПРАВЕШКИ ГЛАС"ПРОСТО НЯМАТ НИКЪКВИ ПРОБЛЕМИ САМО ХВАЛБИ И БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПОДАРЪЦИ И ВСИЧКО!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 6 Декември, 15:53

    Аз недоумявам какво протестират пенсионерите от Правец - като те все още са си галеници на властта тук!!! Вместо детска ясла за децата ни, сега те си имат "Дневен център" , в който какви ли не далавери се въртят и се изпират пари и още и още.... казвам го, защото децата са натъпкани в една яслена група горе и в момента не се приемат нови дечица! Е, как тогава да се връщат майките на работа?! Безобразие е в 5-хиляден град да няма места в яслите!!!! ТОВА ДА НЕ Е СОФИЯ?!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 6 Декември, 17:35

    Пенсионерите са на мода, да бяхте дошли да ги чуете какво говорят, те може да са си изработили парите, но те немислят за бъдещето на младите а си гледат само своето и знаят само дайте повече.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 6 Декември, 18:30

    Това пенсионерите да живеят добре в ПРАВЕЦ го направиха кметовете КРАСИМИР ЖИВКОВ и НИКОЛА НИТОВ,а не Гунински. Не само места за малките няма да има в яслата, но чакайте и дпуги коледни подаръци. А иначе тръгнал да помага на бедстващите африканчета.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 6 Декември, 18:34

    Къде са тези от ресторанта

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 6 Декември, 19:59

    Не мога да разбера какво искате от пенсионерите. На всекиго пожелавам да достигне до тия години, че в тая мизерия колко млади хора умряха, кой от инфаркт, кой от инсулт. Но пожелавам на бъдещите пенсионери/ тези които сега са на 30-40 год./ песии в такива размери, че спокойно да живеят. А не като сегашните изтерзани души да се чудят с 150 лева храна ли да купят, отоплението ли да подсигурят, лекарства ли да си купят. Не им завиждаите! Съчуствам им ! Та това са наши баби, дядовци, майки и бащи.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete