Четвъртък, 9 Май 2024, 01:36

Пенсионерски клуб „ЖАР“, село Голяновци отпразнува своя първи Рожден ден

16 Август 2023, 02:10
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 303 0


На Голяма Богородица преди 1 година се освети сграда, предназначена за пенсионерски клуб в село Голяновци.
От 15 август 2022г. до 15 август 2023г. пенсионерите от село Голяновци не спират да се събират, да творят, пеят и танцуват в сградата в центъра на селото. Пенсионерският клуб се увеличава и все повече пенсионери се записват да членуват в „ЖАР“, с. Голяновци.

Председателката на клуб “Жар”- Голяновци, г-жа Стефанка Владимирова, благодари на община Костинброд и нейното ръководство, за постоянното облагородяване и поддържане на клуба вече 1 година. Пенсионерите заявиха, че имат всичко нужно, за да се събират всеки ден в приятна обстановка.

Да уважат събитието на пенсионерите бяха инж. Габриела Трайкова – зам.-кмет на община Костинброд, г-н Симеон Спасов – кмет на село Голяновци и г-жа Бистра Боянова – PR на община Костинброд.

Инж. Трайкова заяви пред пенсионерите, че от средата на септември месец ще могат да пътуват до град Костинброд с автобусите на дружество "Общински превози Костинброд" ЕООД. Предстои пускането на вътрешна линия минаваща през село Голяновци, Първи район на гр. Костинброд, Поликлиниката, Общинска администрация Костинброд, Белица и Индустриална зона.

Освен чисто нова сграда на пенсионерския клуб и водопровод на цялото село, със средства от междуведомствената комисия, се укрепи моста /посока село Драговищица/ и се удължи дерето, което минава през селото. Ремонтира се покрива на сградата, в която се помещават читалището и кметството, а към момента се прави и проект за асфалтиране на улиците в цялото село!

Празничното събитие беше белязано и от приятна почерпка, приготвена от самите и членове.

Източник: Община Костинброд

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete