Понеделник, 6 Май 2024, 02:41

Пет признака, че гаджето иска да ви бие шута

21 Октомври 2012, 10:11
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 3125 0


Предчувствате, че нещо във връзката ви не е в ред. Краят идва, но не ви се иска да повярвате, че гаджето ви се готви да ви бие шута. Понякога обаче е по-добре да се разделите навреме, преди отношенията ви да станат неудържими или грозни. Някои мъже предпочитат да не бъдат директни с приятелките си и да направят така, че по-скоро вие да ги зарежете. По този начин, хем са се отървали от вас, хем вината остава за сметка на жената.
Ето и 5-те признака, по които ще познаете, че на гаджето не му пука вече за вас. Направете го „щастлив“ и затворете страницата първа. Не за негово, а за ваше добро!
1. Започва да се прибира вкъщи все по-късно, с оправданието, че са го задържали на работа. А сутрин излиза преди да сте се събудили. Напоследък е учестил и командировките, което със сигурност може да значи, че не само ви отбягва, но има и паралелна връзка.
2. Сексуалния ви живот е вече отживелица. Не си спомняте кога последно правихте секс – преди половин година? Оправданието от рода на „изморен съм“, „утре ще го направим“, „трябва да довърша една работа на компютъра“, не се приемат. Направете си услуга и си пърсете друго гадже, защото този мъж отдавна е разбито-сърце изгубил интереса си към вас.
3. Излиза по-често с приятелите си, отколкото с вас. В една връзка наистина трябва да може да се диша. Мъжът си има приятели, жената – приятелки. Сигурен признак, че гаджето се готви да те напусне е, ако от няколко месеца излиза непрекъснато с приятели, а вкъщи ти за него си невидима. Нямаш място за колебания – разкарай го!
4. Скандалите са станали ваше ежедневие (ако успявате изобщо да се засечете). Не само, че вече не ви казва мили думи, ами ги е заместил с „овца“, „откачена“, „истеричка“.
5. Трябват ли ви още доказателства, че мъжът до вас всъщност не е с вас. Не му мислете много, а си тръгнете. Така ще запазите добрите и красиви моменти в началото на връзката си.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete