Вторник, 30 Април 2024, 14:05

Петър Златанович: Вината е моя! Може да очаквате по-спокоен Балкан

11 Март 2023, 22:14
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1607 7


Старши-треньорът на Балкан Петър Златанович даде своето мнение, като заяви, че вината е неговата за загубения мач от Рилски спортист в Самоков. Ето какво каза той:

„Не е до късмет. Мисля, че от нещата, които правихме и които говорихме на таймаутите и преди на разборите, направихме някои грешки. Изключително моя е вината и съм убеден, че след толкова малко тренировки заедно всички, с новите за следващия мач ще сме окей.

Очаквах интересна среща. Не съм изненадан, че сме играли добре, защото се готвихме, освен че направихме тези тактически грешки. Не мисля, че нещо много сме объркали и може аз малко да съм прекалил в напрежението при момчетата и оттам да идва процентът при стрелбата.

Новите дойдоха преди няколко дни, не могат още да запомнят принципите. Джаксън е в малко по-добра игрова форма, на Денг му трябва още малко време, но мисля, че и двамата ще са на линия и готови за следващите мачове.

Не ми харесваше, че този кръг се отложи след Купата, защото ще ни липсва този мач. Отиваме с два мача на Купата, повечето отбори са с три. Не е оправдание, просто ни трябват мачове. ЦСКА имат изключително попълнение в лицето Чо, което има страхотни цифри. Ще се подготвим и може да очаквате един по-спокоен Балкан.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: БК Балкан , Петър Златанович

Коментари (7)

  • Отговори (3) (8)
    1. добавен от: Анонимен 11 Март, 22:18

    Изгонете го тоя шарлатанин за пари....

  • Отговори (7) (4)
    2. добавен от: Анонимен 11 Март, 22:25

    # Какво ти е виновен треньора,че Суарес не може да държи топката камо ли да вкарва.Толкова безмислени фалове.Голяма тояга за чилиеца.А Дипларос?Искам да му видя статистиката.Истината е тренировки за стрелба след всяка друга.Питайте Коки Пеев и Сашо Везенков какво ги правеше Иван Андреев.

  • Отговори (2) (4)
    3. добавен от: Анонимен 11 Март, 22:33

    Задачата на Златанович от тук нататък става трудна.Има новите попълнения и задължително трябва да стигне финал за титлата не за купата.Нея не я броим.

  • Отговори (4) (7)
    4. добавен от: Анонимен 11 Март, 23:24

    Пълен нещастни!Тоя не е никакъв треньор...Защо всеки чака да се закупят добри играчи?Еми направи ги ти Бе!Сигурно иска готова чорба от Бай Хач и само да я стопли?Не е за нашето ниво Тоя, ние сме Шампиони

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 12 Март, 14:10

    прав е той е виновен защото трябваше да затвори стрелбището за 3 точки още преди края на втората част когато се видя че тройката не влиза а да се играе на пробив и за 2 и да ни правят фалове но кой съм аз че да давам акъл на подобни професионалисти...

  • Отговори (1) (2)
    6. добавен от: Анонимен 12 Март, 15:56

    Тоа не д никакъв тренер,измамник за пари.....

  • Отговори (1) (2)
    7. добавен от: Анонимен 12 Март, 15:57

    По физиономията му личи....измамник....

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete