Събота, 18 Май 2024, 06:44

Пети национален туристически събор "Златна есен - Етрополе 2016"

4 Октомври 2016, 15:45
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1660 0


От 14.10. до 16.10.2016г. на хижа „Кокалското” ще се проведе Пети национален туристически събор „Златна есен – Етрополе 2016”, под патронажа на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров и със съдействието на Българска федерация по туризъм, Клуб „Туризъм и екология – опознай и съхрани – 2001” и Алианс Български командоси. Туристическият събор се провежда всяка година по случай Световния ден на туризма, който се отбелязва на 27-ми септември. Състезанията всяка година се провеждат от секретаря на Българска федерация по туризъм – Делка Кавъркова.

Учениците запалени по спорта и туризма ще имат възможност да участват в походи и спортно-туристически състезания. Дисциплините, в които се състезават са: спортно-туристическа щафета, теглене на въже, построяване на палатка за време, стрелба с въздушна пушка, дартс. Тази година ще бъдат включени и майсторско управление на велосипед и колокрос. Всички участници имат възможност да се включат в художествената самодейност на туристическа тематика, представяне на хумористична сценка, както и да вземат участие в конкурса за най-хубава рисунка посветена на природата в Етрополе.

Община Етрополе подсигурява за участниците тениски и награден фонд от грамоти, медали и подаръци, а за учениците от гр. Етрополе транспорт и храна по време на туристическия събор.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete