Петък, 10 Май 2024, 17:33

Петима ученици от НПГ по КТС се включиха в дейностите на Интегрейтед Микро-Електроникс България ЕООД

27 Април, 17:34
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 709 2


Петима ученици от различни курсове на НПГ по КТС се включиха в дейностите на Интегрейтед Микро-Електроникс България ЕООД, врамките на проекта за Ученически практики 2. Програмата предостави на тези млади таланти възможността да придобият ценен опит и знания в областта на информационните технологии и инженерните науки, работейки в ИТ отдела на компанията за период от три месеца.

Петър Владов (курс 205), Ивослав Петков (курс 192), Росен Климентов (курс 192), Преслав Стоянов (курс 194) и Виктория Петрова (курс 195) активно участваха в различни проекти и задачи, които не само разшириха техните познания, но и ги подготвиха за бъдеща кариера в сферата на информационните технологии.

При церемония в училището, те получиха удостоверения за успешно завършената ученическа практика. Тези документи не само потвърждават ангажимента и усилията на учениците, но и отразяват техния значителен принос за развитието на ИТ отдела на Интегрейтед Микро - Електроникс България ЕООД.

Менторът от страна на училището, инж. Венцислав Начев, играеше ключова роля в подготовката и насърчаването на учениците през целия период на практиката. Също така, не можем да не отбележим и ангажираността на инж. Иван Тодоров, който беше ръководител от страна на предприятието и предостави ценни насоки и възможности на младите стажанти.

От ръководството на училището изказват специална благодарност на всички ученици за тяхната преданост и усилия по време на ученическата практика. Техният професионализъм и ангажираност представиха училището в най-добра светлина и създадоха стабилна основа за бъдещи партньорства между училището и бизнес сектора.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (6) (3)
    1. добавен от: Анонимен 28 Април, 06:10

    Кой е учил и живял в Правец, все човек е станал,и град,хора,обстановката, условия, всичко, ама всичко и на космическо ниво,без база сравнение за останалите населени места в България.

  • Отговори (5) (2)
    2. добавен от: Анонимен 28 Април, 07:16

    Иновативни, креативни и мислещи. Браво ,това е запазената марка Правец.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (229)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete