Събота, 4 Май 2024, 15:40

Питане

26 Май 2015, 17:24
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1651 10


ЧРЕЗ
Г-Н ХРИСТО АНДРЕЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ
НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ
ЕТРОПОЛЕ
 
ДО
ИНЖ. БОГОМИЛ ГЕОРГИЕВ
КМЕТ 
НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ
 
П И Т А Н Е 
От групата общински съветници от листата на БСП 
УВАЖАЕМИ  ГОСПОДИН КМЕТ,
През 2011г. живеещите на ул. „Каменица” в кв. Ябланица на град Етрополе са внесли в община Етрополе жалба с вх. № Ж-10/ 05.04.2011г. 
В нея те излагат един основен проблем: улицата е в лошо състояние, без асфалт, в дъждовните дни е непроходима. 
От Ваш отговор от същата година става ясно, че се ангажирате да бъдат планирани необходимите средства за асфалтиране на ул. „Каменица” още през 2012г.
Три години по-късно положението там е непроменено: улицата, която е само 120 метра, не е асфалтирана и това продължава да създава сериозни проблеми на живеещите там.
Във връзка с горното Ви питаме: 
Какви са причините за неизпълнение на поетия от Вас ангажимент през 2011 г.?
Обещаното в началото на мандата Ви ще бъди ли изпълнено в края му?
Срещата и разговорите ни с гражданите на кв. Ябланица показват, че ул. „Каменица” не е единствената там, която се нуждае от спешен ремонт. Такива са и ул. „Малка баба”, ул. „Сашка”, ул. „Калина Вескова” и ул. „Елаците.
На основание чл. 64, ал. 3 от Правилника за организация и дейността на Общински съвет Етрополе искаме отговорите на въпросите да ни бъдат предоставени устно на първото заседание на Общински съвет.
Към питането прилагаме жалба с вх. № Ж-10/05.04.2011 г. и Вашия отговор от 06.06.2011 г. 
С уважение:
  Ръководител на групата общински съветници на БСП
 Боряна Керемидска
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 26 Май, 21:07

    Борянчето много късничко е взела да се прави на съветничка къде беше 3 години защо не потърси отговорност цели 3 години защо точно преди изборите се сещаш ? Не си истинска, много фалш, много пресметнато. Разбира се това се отнася за всички дето ти пригласят

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анонимен 26 Май, 21:18

    Боряна и всички дето ти пригласят правя ви предложение, понеже не сте контролирали, изисквали, като съветници не сте защитавали интересите на хората дето са ви сложили на столчето, върнете заплатите си за 4 години по 500 лева месечно назад на хората да си поправят счупените коли и сами да си оправят улицата с парите които сте лапали ще им стигнат

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Май, 13:44

    Уважаема Госпожице Керемидска, както казват старите хора "крушата не пада по-далеч от дървото", така и Вие се опитвате да бъдете на нивото на Вашите родители - комунисти. Смея да Ви попитам, защо през целият мандат като общински съветник, Вие и вашата компания ( и Сие ) нито един път не поставихте на дневен ред въпроса за екологичната катастрофа, която причини Вашата хранилка ( РК "Елаците") и то не за година, две а за цели 40 год. Интересно как прочутия "еколог "- г-н П.Нинов се впечатлява от качеството на питейната вода, от "мръсните и запрашени улици" в града, от пясъка останал от снегопочистването, но никога от състоянието на повърхностните и речни води на р. "Малък Искър", от мръсния и запрашен въздух, от нарастването на радиоактивния фон на територията на Община Етрополе - при положение, че всичко това е дело от дейността на по-голамата част от общинските съветници на БСП.
    "Уважаеми съветници" от БСП и Вие господин Цацов, давате ли си сметка, че с вашата жажда за власт и предизборни ходове обричате жителите на Община Етрополе да изплащат близо 3 милиона лева от джоба си, заради нежеланието Ви да гласувате за прехвърлянето на оборудването за болницата, като дълготраен актив на МБАЛ Проф. Д-р "Александър Герчев" Нима асфалтирането на ул. "Каменица" е по- важно от тези европейски средства, от които вероятно биха се възползвали и живущите на въпросната улица. БАСТА!!!!!!!!!!!!! Аман от Вас. Жалко, че сте млади хора а толкова сте заблудени !

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: анонимен 27 Май, 14:47

    Бих искал да добавя , Боряна работи в Елаците, парите и за живот основно идват от там, затова тя няма никога да каже нещо против от което следва, че болките на гражданите на града не я интересуват. Баща й е пръв приятел с Цяло Вутов от времето на комунизма, Цацов пък е пръв приятел на Керемидски и така върви веришката, не бих се учудил там Цацов в тоя дом да действа и по друга линия (женската), след като не се е спрял при дъщеря си лека и пръст, само един психопат е способен на такива изпълнения

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: анонимен 27 Май, 14:56

    3 не смятам, че Цацов е млад, по скоро доста добре обиграни, изпечен, подземен червей, който ползва маши, когато бърка в огъня обикновено жени,но и мъже (по рядко)

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: анонимен 27 Май, 15:03

    Що за съветници, всички трябва да се махнат, нормални хора трябва да седнат в съвета, а не с дипломи които с различни игри са ги получили, не ни трябват играчи, защото ще играят с нас. Нас ни трябват хора работари, чрез труд да подобряват живота, а не с игрички

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Май, 23:37

    Най е интересно Владимир Александров на какъв се спряга? Май си мисли че е Бат Бойко с разликата че са сменени ролите шев и лизач с комарджиите не те него, а той тях! Няма как за 4 години едно нещо да не каже на въпреки на комарджиите, нито той нито някой от другите съветници от БСП! Нещо намирисва, а ако го издигнат и за кмет - ясна работа! Просто един червей в БСП играещ под свирката на противниковия отбор! Колко ядене и пиене се раздава по Еверест трябва да се избия хилядократно :)

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 28 Май, 13:43

    http://www.portal.etropole.info/index.php/2008-04-15-11-34-20/2008-04-16-18-28-16/850-2015-05-28-10-05-32

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 28 Май, 18:26

    Pa too kmet ciganin li e kakav e,cheren na katran e

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: анонимен 29 Май, 10:32

    Володката ли, това безгръбначно, та нали някой трябва да гласува за него, толко промити мозъци май няма у нашио град

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete