Петък, 3 Май 2024, 14:10

Плачете мъже...

19 Януари 2012, 21:05
(0) (0)
Свят - Новини
Прочетена: 1568 0


Актрисата Анджелина Джоли, която е майка на шест деца, отказва да коментира информацията, че е бременна в третия месец. Американското списание OK! съобщи, че актрисата е бременна, но все още не иска да го сподели официално, а е казала новината само на тесен кръг хора.
Изданието цитира източник, според който актрисата се бори със сутрешно гадене, но е силно ентусиазирана от появата на нов член в семейството. Неотдавна Анджелина Джоли обяви, че би се радвала да се сдобие с още едно дете и да бъде бременна. "Чувстваш се жена повече откогато и да било. Просто имаш усещането, че всичко, което се случва с тялото ти, е с грижа за бебето", коментира тя.
Въпреки слуховете за евентуална бременност 36-годишната актриса изглеждаше както обикновено на церемонията по връчването на "Златните глобуси" в неделя.
Бъдещето бебе би било седмо за семейството на Джоли и Пит. Те имат три биологични деца (5-годишната Шайло и тригодишните близнаци Вивиан и Нокс) и три осиновени – 11-годишния Мадокс, 6-годишната Захара и 8-годишния Пакс.


Източник: dnevnik.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete