Четвъртък, 2 Май 2024, 05:26

Пламен Илиев пред Балканец.бг за протестите срещу БФС, предстоящият конгрес и за националния отбор

4 Януари, 21:40
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1828 1


Вратарят Пламен Илиев, който е родом от Ботевград и през кариерата си е играл за Левски и Лудогорец, както и за румънските Астра, Ботошани, Херманщадт, и в момента пази за Университатя Клуж коментира специално за Балканец.бг актуалните теми около българския футбол, които включват протестите и конгресът на БФС, дали се е отказал от националния отбор след последната му повиквателна през 2021 г., както и засипа с похвали Илиан Илиев. 

“Тъй като не играя в България, следя това което се пише в медиите, не е приятно за тези протести и безредици, които се случиха в един от мачовете на националния отбор. При всички положения трябва да има някаква промяна. Живот и здраве, ще видим дали ще има нов конгрес. Дай Боже, българският футбол да тръгне нагоре, и да се намери някой, който да управлява, което това е най-важното в момента.”

“Последната ми повиквателна беше през 2021-а година за мачовете с Италия и Швейцария. По време на следващия лагер на националния отбор получих травма, която не беше сериозна. От този момент досега аз не съм получавал повиквателна и не съм се отказал от националния отбор. Разбира се, ако някога имат нужда от мен да помогна с нещо, аз съм насреща. Така са преценили треньорското ръководство да не ме викат. Няма обидени, бил съм доста години в националния отбор и записах не малък брой мачове. Ако отново получа повиквателна, ще се отзова с най-голямо удоволствие.”

“Работил съм с Илиан Илиев, той е изключителен специалист и един от най-добрите български треньори. Радващото е, че след идването му при него имаше някакво подобрение в играта и с малко късмет можехме да излезем победители в тези две срещи срещу изключително силните отбори на Сърбия и Унгария в момента. Времето е изключително малко в националния отбор за тренировки, но няма как да се оправят нещата като се викат нови- нови футболисти. Отборът при Илиан Илиев ще бъде доста по-обединен. И дай Боже да постигнем по-добри резултати от тези, които имахме напоследък.”

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Пламен Илиев

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Януари, 10:05

    вие сте неграмотни ! дори и запетайки не слагате ....... запишете се на курс за правопис , защото не само запетайките ви липсват , а също и много други качества !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete