Петък, 3 Май 2024, 16:15

ПОКАНА

12 Октомври 2015, 16:04
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2992 32


Уважаеми съграждани, инж. Владимир Александров Ви кани на среща-разговор със Светлана Шаренкова и Димитър Иванов на тема "България – Русия”.  

13.10.2015 г. /вторник/ 18:00 ч. в НЧ "Т. Пеев -1871" - Младежки клуб

Източник: balkanec.bg

Коментари (32)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 16:21

    А ще има ли среща- разговор на тема България-Северна Корея?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 18:27

    Да поканят и Торбалан.Нали работи за руснаците.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 19:14

    Кой си ти г-н Димитров ? мога да Ви кажа , Вие сте един самозабравил се прост човек както и тези които са с вас , погледнете си антоража , има една поговорка " кажи кои са ти приятели за да ти кажа какъв си ти" :x Какво направи ,дали питейната вода стана по-чиста,дали болницата стана по-оборудвана и по-топла,дали новият асвалт е по-равен от предишният,дали са по-малко сметищата около града ??????????????? А ВЗЕ ГОРАТА,ВЗЕ ВОДАТА и ОПИТАСЕ ДА ВЗЕМЕ И ЧИСТИЯ БАЛКАНСКИ ВЪЗДУХ..............НЕ СМЕ ПРОСТИ,А ТИ СИ ЗАБЛУДЕНА И СИ ИЗМИВАЙ ОЧИТЕ СУТРИН !

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 19:16

    Знае ли някой Емо Фаса учил ли е някъде и дали има средно образование?Познава ли някой негови съученици за да кажат нещо по въпроса? :shock: БАСТА ли е новата морална партия ? Почти 4г. ми омръзна на всяко тържество да гледам Кунина от ГЕРБ на първа линия.Сега и от Баста ли ще ни приветства.Кои са тия 700етрополски члена ,които са се записали в новата партия? Сещам се за членовете на ГЕРБ,техните семейства ,родата им,децата ,шуренайките......Всички по един или друг начин зависими от Емил.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 19:18

    Що е бандит,що е крадец,що е проститутка,що е калинка,що е нарушител на закона за пътищата,що е комарджия,що е бояджия,кой не внася ДДС,а печели с ДДС измами,що е трафикант ,що е с очила и завършил Стопанската Академия в Свищов,що е приятел на Миро мършата са се от Баста.Пазете се от тях братя и сестри Етрополци,по-добре без тях ,отколкото с тях. :roll: до 1990 г. да, ама бастисаните кога станаха вишисти :shock: Емил е възпитаник на Стопанската академия.Никой не успорва качествата на този ВУЗ.Мисълта ми е за ректора на академията и пръв приятел на Емил.Говори се за баснословни суми ,с които е спонсорирал академията.А морала и поведението на ректора Адамов е под всякаква критика.Много добри деца са студенти там.На кои ВИДНИ етрополци децата им учат и ще учат там. :twisted:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 19:20

    ЧЕСТНИ,СВЕСТНИ И ИЗВЕСТНИ!ТОВА БИЛО МОТОТО НА БАСТА! НИТО СА ЧЕСТНИ,НИТО СА СВЕСТНИ, САМО СА ИЗВЕСТНИ С ДАЛАВЕРИТЕ И ОРГИИТЕ СИ.ТОВА СА ХОРА, КОИТО НЯМАТ НИКАКЪВ МОРАЛ И НИКАКВИ ЦЕННОСТИ.ЕДИНСТВЕНО ГЛЕДАТ ДА ГРАБЯТ ЗА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ.НЕ НАПРАЗНО НА ВЕТЕРАНА МУ КАЗВАТ ЕМО РОТМАНСА,ЕМО ФАСА.ОБГРАДИЛ СЕ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УТАЙКИ И КОМАРДЖИИ В ГРАДА НА КОИТО ИМ ПЛАТИ ДИПЛОМИТЕ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ.СТАРИТЕ БАБИЧКИ ВОДИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ХОТЕЛИ БЕЗ ПАРИ.ЗАЩО Е ТАКА???? ХОРА ВИЖТЕ ЗА 50 ГОДИНИ КОЙ ОТ ВАС ИМА ХОТЕЛИ И ЖИВЕЕ ОХОЛНО И ГУЛЯЙДЖИЙСИ.ЗНАЕМ,ЧЕ С ЧЕСТЕН ТРУД ТОВА НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ.ЖАЛКО,ЧЕ В ТОЗИ ГРАД ИМА ТОЛКОВА ПОДЛИЗУРКОВЦИ!!! ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИМА ПРИНЦИПИ И ДА ГИ УСТОЯВА, А НЕ ДА ОБИКАЛЯ ВСИЧКИ ПАРТИИ. ТОВА СА ПРЕДАТЕЛИ...УТРЕ И ВАС ЩЕ ПРЕДАДАТ!!!БОРЕТЕ СЕ ДА НЯМА ТАКИВА,КАТО ТЯХ.ДЪРЖАВАТА НИ НЯМА НУЖДА ОТ ПРЕДАТЕЛИ!!! :x :x :x :x :x :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 19:23

    Да си избереш същите тиквочи за още 4 години, няма как да стане! Тия хора явно ни смятат за пълни идиоти. И кво стана сега, БАСТА обра КАЛИНКИТЕ от ГЕРБ. Нали в министерството на Миро Мършата беше Калинка с фалшивата диплома. Сега в Етрополската БАСТА всички комарджии са с фалшиви дипломи. Защо на Мирослав Найденов му викат Миро-Мършата? Защото нахрани народа с 20 годишно месо. Завинаги си остават крадци и мошенници! Едва ли някой нормален човек ще се довери на БАСТА и ще ги подкрепи на изборите.Все пак са производни на ГЕРБ.Мъжки курв*нски събор, ако не сте виждали, значи сега е момента....
    Айде БАСТА! Бесен Бесен Бесен Прибирайте се в къщи и не напрягайте хората с болните си амбиции!!!
    Хора, не се чудете защо германците са добре - просто си избират умни политици, а и кога в Германия лекар, учител, професор ще гласува за мутри, за известни далавераджии и мошенници. :x :x :x :x :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 19:27

    То не беше СДС, то не беше СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА, то не беше ГЕРБ, сега пък БАСТА за следващата ще набираме залози разбрах. :lol: Съобщение от пресцентъра на ГЕРБ: Бойко Борисов е подал молба за напускане на поста председател на ГЕРБ, за да се запише в БАСТА ! :roll:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 19:30

    БСП е партията на младите, така ли ?

  • 10.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete