Петък, 3 Май 2024, 20:00

Покана за стажант репортери в "Балканец Нюз"

16 Юли 2012, 14:30
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3057 6


Редакцията на в. "Балканец" обявява свободни места за стажант репортери за вестника и електронния сайт.

По време на стажа вие ще се включите последователно в работата на журналистическите екипи на в. "Балканец" и интернет сайта http://balkanec.bg. Ще получите възможност да опитате от професионалните предизвикателства на репортерите и да се запознаете с актуалните тенденции в поднасянето на качествена информация. Получавате шанс да придобиете важни знания и умения като установяване на контакт с различен тип хора, работа в екип, търсене, събиране и анализ на информация, различни начини за представяне на информацията, ще усвършенствате стила си на писане и яснотата си на изразяване. Тези умения биха ви били полезни и в други професии. След стажа ще можете да си отговорите на въпроса "С това ли искам да се занимавам в бъдеще?".

По време на целия период на стаж ще се обучавате и работите под ръководството на опитни журналисти. Ще можете да усетите Редакцията на в. "Балканец" обявява свободни места за стажант репортери за вестника и електронния сайт.

По време на стажа вие ще се включите последователно в работата на журналистическите екипи на в. "Балканец" и интернет сайта http://balkanec.bg. Ще получите възможност да опитате от професионалните предизвикателства на репортерите и да се запознаете с актуалните тенденции в поднасянето на качествена информация. Получавате шанс да придобиете важни знания и умения като установяване на контакт с различен тип хора, работа в екип, търсене, събиране и анализ на информация, различни начини за представяне на информацията, ще усвършенствате стила си на писане и яснотата  на изразяване. Тези умения биха ви били полезни и в други професии. След стажа ще можете да си отговорите на въпроса "С това ли искам да се занимавам в бъдеще?".

По време на целия период на стаж ще се обучавате и работите под ръководството на опитни журналисти. Ще можете да усетите спецификата в начина на работа на водещите ни журналистически екипи.
В началото на стажа ще се запознаете с етичните правила, организацията на работа и правилата за писане във всяко от двете издания.

Стажантските програми не са рамкирани в строго фиксиран период през годината. Можете да подавате документи през цялата календарна година, като следите за допълнителна информация на сайта на медията.

Желаещите да практикуват интересната професия да се обадят на редакционните телефони - 0723/ 93737 или 0889 85 45 25. Може да изпратите вашето CV, както и въпросите си на news@balkanec.bg.
Желателно е кандидатите да живеят в една от общините Ботевград, Правец или Етрополе.

Документите на кандидатите ще се разглеждат конфиденциално.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Кандидат стажант 16 Юли, 23:55

    Да, бе! Стажант - репортери!

    Нема вече будали да работят бадева!

    Ако искате да наемете нашите услуги, имаме си УСЛОВИЯ, за да ви продаваме труда си: безсрочен трудов договор, здравна осигуровка, служебна кола на оперативен лизинг, ваучер за гориво от ЛУКойл, служебен телефон с интернет, личен лаптоп, 1200 лв. заплата осигуровки и бонуси в размер на една пълна работна заплата по Коледа и Великден.

    Ако не отговаряте на нашите условия ще си пишете статиите сами :lol:

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 17 Юли, 07:25

    Е, да №1 с тези изисквания навсякъде ще те приемат да работиш :lol:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 17 Юли, 07:47

    Към #1 искам да прибавя точните характеристики на съответните привилегии. телефон: iPhone 5, таблет: iPad; лаптоп: Mac Book Pro, автомобил: Мерцедес CLS номер CO 0007 AM. И ако може само да си карам мерцедеса без да правя нищо, и без заплата ще дойда.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 17 Юли, 08:36

    Прави са тези които казват че в България расте консуматорско поколение

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Мутрафоне 17 Юли, 09:23

    За къде без лична секретарка 1.75м височина с големи ... нали и идеален задник? Искам също яки колони в офиса да си надувам влашка чалга, голяма плазма да си гледам Тараф ТВ (влашката планета), златен пепелник, 10 кутии с пури, бар и хладилник за алкохол и коктейли. Към щедрият компенсационния пакет искам бонус златен ланец и Адриан Минуне (тоя дек пееше дискотека бум) да ми пее на ушенце 2 пъти седмично.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 17 Юли, 12:32

    Ама аз като чета писанията на някои тукашни прехвалени журналисти, оставам с впечатлението, че някои пишат в неадекватно състояние, та дори датите бъркат и дните от седмицата. Може би #1 и #5 не случайно пишат за такива екстри, които им предоставят, вкл. бар и хладилник за алкохол и коктейли?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete