Петък, 3 Май 2024, 14:18

Потребителите на ДЦВХУ гр.Правец посетиха театралното представление „Дон Жуан”

7 Февруари 2013, 10:12
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2901 6


Във връзка с реализиране на заложените в Програмата за дейностите на Дневен център за възрастни хора с увреждания, гр. Правец социо-културни мероприятия, потребителите на социалната услуга посетиха театралното представление „Дон Жуан” в Народен театър „Иван Вазов”. Невероятните сценични превъплащения и актьорска игра на Деян Донков, Захари Бахаров, Ана Пападопулу и др. впечатлиха възрастните в постановката на Александър Морфов. Създаването на положителни емоции и възможности за преодоляване изолацията на хората с увреждания е приоритет в работата на Дневен център. Провеждането на мероприятия, свързани със социалната им рехабилитация, е част от цялостния процес на социализация и интеграция.


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 14:50

    Чудесно - нека тази възраст не мислят да боледуват, а да живеят и се събират, пък нека да е и по нашенски стандарт - не можем да стигнем английските пенсионери

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 16:08

    Разнообразявайки живота на нашите родители с тези социални услуги, отвличаме вниманието им поне за малко от проблемите, който не са никак малко

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 23:14

    Да, политически целесъобразно е на дъртите кукумицини, верни бранници на червената идея, да се осигурява разсейване на вниманието от немотията и париране на всеки зачатък на протест и недоволство! Бай Гуня Зализания осигурява сутрешното вкиснало кафе, новата хлебарка от Осиковица - самуня, а Народния театър - зрелищата! Така казвали и римските императори: "Леб и зрелища!". Така няма да имат време да мътят водата на властта :twisted:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Към № 3 8 Февруари, 08:31

    "Дъртите кукумицини" са твоите родители......нямаш срама.......всичко политизирате, а не мислите дори за най-ближните си. С такова елементарно мислене до никъде няма да стигнем. Няма състрадание, няма човечност, няма я мисълта за ЧОВЕКА. Всичко принизяваме до пари и политика!!! Всичко най-хубаво №3.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 14:01

    Да, бе, да! Убеди ме да се засрамя :uups: Ха-ха-ха! То и аз съм вече почти в тая категория, но все си мисля, че ако им се отнеме избирателното право на тия старци, мислиш ли че някой ще ги бръска за лула тютюн? Набора бае Гуня Зализания ще им праща ли кисело кафенце? Ще ги води ли по екскурзийки и театри? Бошлаф! Да не говоря за злоупотребите в клуба. И какви са тия "инвалиди", дето на банкета, организиран любезно от Гуня, тропаха хорца и ръченици?!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 05:04

    Dai im banketi, ekskurzi, xoikane

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete