Понеделник, 6 Май 2024, 20:37

Правец домакин на Европейски шампионат по голф

12 Септември 2012, 13:09
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2765 0


 
Броени дни остават до началото на Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти, който ще се проведе в Правец голф клуб между 16 и 20 септември. Турнирът е под патронажа на премиера Бойко Борисов и събира заедно близо 50 носители на национални титли. Те са класирани чрез елитни състезания в държавите, за които се състезават.
 
Престижната надпревара ще реши кой ще бъде най-добрият клубен професионалист за 2012 г. В момента клубните голф професионалисти, представители на около 30 страни, се подготвят за надпреварата. Тя ще бъде открита официално на 16 септември (неделя).
 
В Правец ще пристигнат професионални голф играчи от 32 страни. Ще се включат голф играчи от Австрия, Белгия, Чехия, Англия, Франция, Финландия, Германия, Гърция, Холандия, Израел, Италия, Норвегия, Шотландия, Испания, Уелс, Швеция и други. Като професионалист, който ще представя  България, ще бъде Уилям Дау
 
Преди старта на състезанието за професионалисти, любители на голфа ще имат възможност да поиграят със звездите в специално организирания ПроАм турнир - единственият турнир, в който любители играят заедно с европейски професионалисти. Турнирът ще продължи един ден , а участие в него ще вземат около 100 голф играчи - професионалисти и аматьори. На 15- ти септември (събота) е тренировъчен ден за Pro - am турнира и игрището ще бъде затворено.
 
Първото издание на Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти се проведе през 2011 г. Тогава европейската титла грабна португалецът Уго Сантош. Португалецът ще вземе участие и тази година.
 
Този турнир се провежда за 2- ра поредна година в Правец голф клуб, домакини ще бъдат и догодина.
 
Награждаването на победителите ще бъде на 20- ти септември.
Официален спонсор на турнира е Uni Credit, а официален превозвач е Mazda.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete