Петък, 3 Май 2024, 03:58

Pravets Golf Club бе домакин на Playboy Invitational Golf Championship 2012

10 Юли 2012, 16:08
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4401 4


За втора поредна година, Pravets Golf Club бе домакин на Playboy Invitational Golf Championship 2012. Красиви момичета в традиционни Playboy заешки костюми посрещнаха голф играчите на 1-ва и 10-та дупка и им пожелаха успех в турнира. Забавлението беше гарантирано, а играчите използваха всяка възможност да се снимат със зайчетата. Турнирът с формат Stableford бе проведен под официалното спонсорство на Mazda, в ролята на официален партньор на Pravets Golf Club и на Европейския УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти 2012, който ще се проведе през септември в Pravets Golf Club.
 
На специалното внимание на играчите и на зайчетата на Playboy се радваше най-новият модел на марката – кросоувърът Mazda CX-5 с иновационната японска технология SKYACTIV. На всички участниците бе предоставена възможноста да опитат насладата от шофирането на този изключителен автомобил, както и лимитираната серия Mazda6 TAKUMI. 
 
Отлежало и добре охладено уиски Glenfiddich, лятна селекция от елитни вина на Домейн Бойар и новата бира Ginger Joe, също на Домейн Бойар, разхлаждаха играчи и зайчета на Playboy в 30 градусовата жега на този ден. Девин и Pepsi от своя страна се погрижиха за животоспасяващите вода и безалкохолни напитки. Екзотични масажи от ВИКТОРИЯ СПА на емблематичната 8-ма дупка на игрището, помагаха на голфърите да се разсеят от напрежението и горещината. 
 
След изключително оспорвана битка второто, почетно място, бе спечелено от отбора на Стефан Кралчев, Илиян Ралев, Йордан Бошнаков и Илия Ел-Фелеки, който записа 86 точки. Всеки от тях спечели чудесни награди от Домейн Бойар, Glenfiddich и Playboy. 
 
Първото място зае отборът на Владо Михайлов, Петко Илиев, Георги Демирев и Спас Ненов, който записа фантастичен резултат от 92 точки. Те отнесоха и големите награди на Mazda – уикенд с новия Mazda CX-5 и настаняване в луксозния хотел RIU Pravets Golf, SPA & Casino Resort, както и награди от Glenfiddich и Playboy. 
 
„Най-близко до пина” бе спечелен от Петко Илиев, а „Най-дългият удар” бе отигран от професионалния голф играч Джеси Абшир. Те спечелиха ваучери за класически масаж,  любезно предоставени от ВИКТОРИЯ СПА и по бутилка дванадесет годишно уиски Glenfiddich. Наградата за „Зайче на деня” отиде при чаровната Никол Василева. Честито на победителите!
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Юли, 16:23

    Едно от момичетата май е от Правец. Много са готини :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Юли, 16:27

    Страшни мацки са... ама тия старчета немогат да ги задоволят :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 10 Юли, 16:52

    без Плейбой голфът е за никаде . . . :P

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 10 Юли, 17:12

    Е голфърите са си видни познавачи на женското тяло, така че ... недейте да се надявате на друго :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete