Петък, 3 Май 2024, 01:29

Празничен концерт-137 години от Освобождението на Етрополе

24 Ноември 2014, 22:07
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2390 7


Триумф на празничната програма, посветена на 137 години от Освобождението на гр.Етрополе бе тазвечерният концерт, който накара присъстващите в Големия салон на НЧ"Тодор Пеев-1871" да изпитат истинска наслада от невероятните гласове на квартет "Армейска песен" и единственото оперно дамски трио "Сопрано".В началото на празничния концерт зам.кмет Венета Гергова прочете поздравително слово от името на инж.Богомил Георгиев-кмет на община Етрополе. Поздравителни адреси бяха изпратени от : Лиляна Павлова-министър на регионалното развитие и благоустройството, Йорданка Фандъкова-кмет на гр.София, Минчо Казанджиев-кмет на община Ловеч, Иван Грънчаров-кмет на община Луковит, инж. Емануил Маналов-кмет на община Павликени, Донка Михайлова-кмет на община Троян, Аспарух Аспарухов-кмет на община Божурище, Васил Узунов-кмет на община Брезник, Румен Гунински-кмет на община Правец, инж.Росен Папасов-директор на Регионална дирекция по горите-София, Мария Габриел от българската делегация към Европейската народна партия, Ева Паунова-евродепутат от ГЕРБ, от гр.Можайск/Русия/, контраадмирал Георги Мотев и други. Дамското трио в състав : Денислава Станева-драматичен сопран, Биляна Андрончева-спинтов сопран и Петя Вардева-лиричен сопран изпълниха известни оперни арии и руски песни, които имаха невероятно звучене. Концертът се превърна в триумф  на музикалното изкуство, когато на сцената зазвучаха прекрасните гласове на Илиян Недев, Мирчо Мирчев, Георги Атанасов и Явор Генчев-квартет "Армейска песен". За финал всички изпълнители изпяха "Моя страна, моя България", което накара публиката да стане на крака. От името на инж.Богомил Георгиев-кмет на община Етрополе и Христо Андреев-председател на общинския съвет бе поднесена красива кошница с цветя. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Ноември, 23:10

    Нали щеше да има заря?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Ноември, 01:05

    парите са отишли за банкетче

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Ноември, 06:51

    Много прост народ в Етрополе. Ако има заря, защо има, ако няма , защо няма? Завистлив и мръсен народ, в душата си мръсен. Ако отидеш на гости, сядаш с удоволствие на трапезата, но ако са отишли височайшите гости на банкет, грозна, черна завист те яде. Всичко идва от простотията в този град. Болшинството се е измъкнало от селата да се гражданеят в Етрополе и да дават компетентни мнения за неща, за които не им разбират простите глави. Малко са културните хора, но ги има и мероприятията го доказват.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 25 Ноември, 07:23

    Венета Гергова кмет!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: анонимен 25 Ноември, 15:19

    ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 25 Ноември, 16:36

    Много просто.Зарята е писана като разход и парите са изпити.Толкова ли е трудно да се сетите прости зольовци.Венета на три морета! Бахти лозунгите. Избрахте си Богомил със здраве да си го ползвате.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 25 Ноември, 18:06

    То се яде и пие до време и след време ще рече стоп и до там!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete