Неделя, 19 Май 2024, 17:18

Празнично пожелание от Марин Маринов - Председател на Общински съвет - Етрополе

24 Декември 2015, 09:27
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 4197 125


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, СКЪПИ ЕТРОПОЛЦИ,

 В навечерието сме на празника Рождество Христово. Празник, от хилядолетия носещ на човеците светлина и надежда, празник, на който най-силно усещаме обичта на любимите хора,  когато най-силна проява намира човешката доброта, когато усещането за душевен мир измества мисълта за житейските несгоди.

Пожелавам на всички Вас да изживеете очарованието на Коледа, да обичате и да бъдете обичани, да дарявате щастие  и да бъдете дарявани с щастие.  На младите хора пожелавам хляб и работа, на възрастните –  внуци.  На всички свои съграждани пожелавам настъпващата Нова 2016 година да бъде успешна, да бъдем живи и здрави, да имаме повече поводи да се усмихваме, да живеем достоен живот, защото сме добри хора и го заслужаваме!

И нека все пак не забравяме кой е рожденикът на Коледа и на какво ни учи Той – да се отклоняваме от злото, да търсим, намираме и утвърждаваме доброто.

С уважение,
Марин Маринов
Председател на Общински съвет Етрополе

Източник: balkanec.bg

Коментари (125)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Декември, 11:49

    По човешки казано. Докосна сърцето ми. На Вас господин Маринов пожелавам същото стократно! Весели Коледни и Новогодишни празници!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Декември, 12:41

    Mnogo istinski napisano. Zdrave i kasmet!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Декември, 14:33

    Помня г-н Маринов още от гимназията. Не го познавам като човек, но както Библията казва: " По делата ще ги познаете". По делата му мога да кажа, че е един добър и съхранен човек. Бих се обърнал в навечерието на тихата и свята нощ към вас, граждани и гражданки на град Етрополе. ЕТРОПОЛЕЦО, ти който така умело плюеш и хулиш името на този млад човек. Човек, който желае промяна в родното си място и намери начин да я постигне. ТИ, какво направи ТИ за да промениш нещо тук? Какво правиш ТИ в момента, за да промениш нещо? До кога само ще мрънкаш и ще хленчиш? Нима смяташ, че вината е изцяло у управниците? А не е ли тя всъщност у ТЕБ, у МЕН, за това, че не правим нищо за себе си, та камо ли за града и държавата? Нима един кмет, един общински съвет ще имат желанието и мотивацията да работят с чест и воля за едно население, наподобяващо стадо глупави овце, без изглед за бъдещо саморазвитие? Нима смяташ, ЕТРОПОЛЕЦО, че един кмет би си позволил гавра с избирателите си, ако те всъщност не бяха едни лениви, алкохолизирани, дрогирани и профанизирани подобия на човешки същества? Наистина кажи, без да хулиш и вдигаш кръвно от нерви? ПОМИСЛИ и ми кажи, смяташ ли, че не е всъщност така? Г-н Маринов има моето уважение заради делата си в момента. И ако ме подведе, срам ще има у неговата душа, че е предал не мен и теб, а СЕБЕ СИ. Аз гласувам доверието си в него. Аз искам да му покажа, че в Етрополе има не само профанизирани алкохолици, а и разумни същества. Аз ще му дам мотивация за да пребъдат делата му, за да пребъде Етрополе. А ти, Етрополецо, какво ще му дадеш - хули или стимул? Весели празници!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 24 Декември, 15:43

    Не съм ,очарована. Да не преяде и той с власт бързо. идва направо на сесия като Ристо Андреев, да гледа и да се учи у а дано намери време за това, ама надали.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 24 Декември, 16:19

    Ne moga da vi razbera etropolcii, kakvo Vi prechi momcheto. Varshi si rabotata dosta dobre, mnogo znaete!!!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 24 Декември, 16:30

    Росица Христова да знае, че анонимност в този сайт няма и да престане със злобата си спрямо всички. Росе като няма какво да кажеш замълчи...

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 24 Декември, 18:00

    Krasivo i trogvashto napisano! Veseli praznici i dano 2016 e po- dobra i ni donese zdrave i mydtost! G-n Marionov na 26-27 godini stana predsedatel na borda na direktorite na sportno drujestvo Akademika, drujestvo koeto otgovarq za vsichki sportni obekti v Bylgaria. No za tova nikoi ne govori. Samo po sebe si e pokazatelno, che chovek tamyn zavyrshil obrazovanieto si vzema tazi visoka poziciq...

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 24 Декември, 18:14

    Да, вярно, имаше някакви афери по Нова Тв, нещо за зимния дворец.. Е, за да отговаряш за всичките спортни обекти в БГ сигирно е доста умен човека.. Но пък много млад и такива длъжности..

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 24 Декември, 18:28

    Пишеха за далавери, и то доста......

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: кочо от маалата 24 Декември, 18:55

    А Фрунзе и оная Никаквица що ли правят в този късен час? Не ги виждам по мероприятията.Явно не искат да усетят силата на народната"любов".....върху лицата си?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (253)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete