Събота, 27 Април 2024, 11:13

Предстоящи срещи от четвърти кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

16 Март 2018, 15:34
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1580 3


Тази неделя (18 март) предстоят двубоите от 4 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград. И тази седмица зрителите ги очаква програма, осеяна с множество интересни мачове.

Още в началото на кръга се изправят Никсметал Груп и Мургаш Врачеш в битка за първото място. Двубоят е изместен за 11:30ч. и със сигурност съдържа в себе си огромен потенциал да се превърне в дербито на кръга. Тимът на Никсметал Груп се намира в добра серия, след като се справи с всичките си съперници до този момент през втория сезон, включително и отбора на Фантастико (Враца). Играчите на Мургаш пък претърпяха първата си загуба именно от тима на врачаните и по всичко изглежда този мач до голяма степен ще реши дали миналогодишният шампион ще запише втората си поредна титла в лигата. Разликата между двете страни е 6 точки, но при евентуален успех за момчетата от Никсметал Груп, напрежението върху Мургаш ще бъде изключително голямо и не се знае какво може да се случи докрая на кампанията. Не пропускайте зрелищния сблъсък в неделя от 11:30ч.

Втората среща ще бъде между Микроак и Черното лале. Отборът на Микроак се намира в доста добра форма, заемайки третата позиция във временното класиране. Техният съперник успя да излезе от кризата и натрупа много важни точки, след като се намира в серия от две поредни победи. Предстои да видим дали Микроак ще продължи успешно похода си към призовите места, или пък тимът на Черното лале ще поднесе изненадата на кръга, обърквайки сериозно плановете на противника си. Начален час - 13:00ч.

Трети един срещу друг ще играят Север и Фантастико (Враца). От началото на втория полусезон, отборът на Север не е постигал победа, а напротив, 2 загуби и един отложен мач. Тимът на Фантастико пък се намира в доста добра форма и води усилено битка за класиране в челните места. Отборът на Север е традиционен участник в кампанията и никога не бива да бъде подценяван, но предстои да разберем дали символичните гости в лицето на Фантастико ще успеят да се възползват от лошата форма на съперника си. Начален час - 14:00ч.

Четвъртият двубой е между Бичкиите и Сименс. Двата отбора влизат в пряка битка на дъното на класирането. След сензацията миналият кръг, играчите на Бичкиите ще бъдат мотивирани да повторят успеха си. Формата на Сименс напоследък доста спадна, но пък в мачове като този отборът винаги играе на 100 процента. Начален час - 15:00ч.

Петата среща ще бъде заформена от Изток и Сириус 1. Един срещу друг се изправят два отбора, които практикуват добър футбол и притежават потенциал, който така и не успяват да разгърнат до максимален предел. Със сигурност зрителите ги очаква доста завързан двубой, имайки предвид че са замесени имената на Изток и Сириус 1. Победителят от срещата няма да се доближи особено до призовите места, но пък ще подхрани самочувствието си и ще се затвърди в средата на таблицата. Начален час - 16:00ч.

Кръгът ще бъде закрит от Сенсата и Сириус 2. И двата отбора ще имат достатъчни поводи за мотивация да спечелят. От една страна отборът на Сенсата все още има шансове за третото място, а от друга - тимът на Сириус 2 ще опита да се спаси от класиране на последната 12 позиция. Със сигурност мачът за Сенсата няма да бъде лек, но в битката на опитът срещу младостта най-често изходът е само един. Начален час - 17:00ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (3)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Март, 16:56

    Аиде лаленца смачкаите микроак денислав ще ги накаже

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 18 Март, 13:48

      Кво викаш
      Нека за ли ги

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete