Събота, 27 Април 2024, 12:26

Предстоящи срещи от деветия кръг на АФЛ Ботевград

19 Януари 2018, 22:03
(0) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1690 2


В неделя (21 януари) ще се проведат двубоите от 9-ия кръг на АФЛ Ботевград. Хвърляйки поглед над програмата, със сигурност се очертава нов зрелищен уикенд, с оглед мачовете, които предстоят.

Първи един срещу друг излизат Мургаш Врачеш и Микроак. Още с началната среща, зрителите могат да станат свидетели на качествен футбол и много емоции. Мачът е от изключително значение и за двата тима. Единият, в лицето на Мургаш, е непобеден до този момент, а евентуална загуба би отклонила отбора от пътя към втори пореден триумф. Микроак пък се радва на страхотен футбол, но за да намери своето място сред първите 3 отбора трябва да постига победи и над силните съперници. Не пропускайте първото дерби за кръга в неделя от 12:00ч.

Вторият двубой е между Изток и Фантастико (Враца). Отборът на Изток не се представя според очакванията и до този момент заема средата на таблицата. В случая срещата се явява ключова за тима на Фантастико. При евентуален успех, момчетата от Враца ще успеят да се доближат до първия в класирането - Мургаш. Естествено това би било възможно, ако миналогодишният шампион сбърка при тежкия си мач срещу Микроак .Изток обаче е един от най-опитните отбори и определено ще бъде интересен мач. Срещата е с начален час 13:00ч.

В третия мач за деня излизат Север и Сенсата. И двата отбора не се намират в най-добрата си форма. Това ще бъде чудесна възможност за един от двата тима да се докаже и да спечели важни точки. Начален час - 14:00ч.
Четвъртата среща ще бъде между Зелинград и Черното лале. Идеална възможност пред играчите на Черното лале да прекъснат лошата си серия от 3 поредни загуби. Отборът на Зелинград има записана само една точка, но пък последните резултати на техния съперник дава поводи за интересен двубой. Начален час - 15:00ч.

Петият мач ще бъде представен от Никсметал Груп и Сириус 1. Никсметал се намира на върха на своята форма, докато Сириус 1 най-накрая започна да разгръща своя потенциал. Този пети двубой съдържа в себе си голям шанс зрителите отново да наблюдават хубав футбол. Срещата започва в 16:00ч.

Кръгът ще бъде закрит от скромните отбори на Сириус 2 и Сименс. Едва ли след своето основаване, момчетата от Сименс са вярвали, че ще бъдат фаворити в някоя от срещите. Ето, че този момент дойде и логичното ще бъде Сименс отново да покаже хубавата си игра и да запише нови три точки. Все пак не бива да отписваме и тима на Сириус 2. Въпреки, че отборът няма победа, този мач ще бъде една от малкото възможности за записване на първи точки. Начален час - 17:00ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete